Προγιορτή σήμερα στην Περιφέρεια για τον αυριανό ημιμαραθώνιο

Ημερομηνία:

Προγιορτή του Αθλητισμού και τού Πολιτισμού με Κρητική μουσική και χορούς και την συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών και διερχομένων πολιτών στήθηκε σήμερα έξω από την Περιφέρεια Κρήτης-πλατεία Ελευθερίας με αφορμή την μεγάλη γιορτή τον αυριανό ημιμαραθώνιο στο Αρκαλοχώρι.

Η διανομή στην είσοδο της Περιφέρειας στους Αθλητές των αθλητικών στολών-πακέτων συμμετοχής τους στον αυριανό ημιμαραθώνιο συνδυάστηκε σήμερα Σάββατο με το κρητικό γλέντι και τους χορούς από τα συγκροτήματα του Μιλτιάδη Βαρουχάκη και τις σχολές χορού του Στέλιου Καρλάκη και η όλη εκδήλωση ήταν ένα ηχηρό -θερμό κάλεσμα σε όλους τους Κρητικούς και τους ξένους επισκέπτες να παραβρεθούν αύριο στον Μαραθώνιο.

Το μήνυμα – κάλεσμα δόθηκε παράλληλα απ’ όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα από τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Συριγωνάκη και τον πρόεδρο του συλλόγου Άθληση και υγεία, Γιώργο Αλεβιζάκη που μίλησαν με αθλητές, φορείς, διερχόμενους πολίτες και χαρακτήρισαν τον ημιμαραθώνιο ως μια μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού και του πολιτισμού.

Η διανομή όπως έγινε γνωστό αθλητικού υλικού στους αθλητές θα γινεται στην πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου μέχρι τις 18:00 και θα συνεχιστεί στο εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου από τις 7μμ έως 9μμ.

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης, η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού γίνεται αύριο Κυριακή, όπου θα συμμετέχουν περισσότεροι από 4000 αθλητές  από 41 χώρες στην εκκίνηση στο Αρκαλοχώρι.

Η διοργάνωση γίνεται με την στήριξη: Περιφέρειας Κρήτης Δήμου Μινώα Πεδιάδας, Πολιτιστικών Συλλόγων Αρκαλοχωρίου, Χουμερίου, Γαλατά, Βόνης, Θραψανού.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Εκκίνηση 10 χιλιομέτρων 8:50
Εκκίνηση 21 χιλιομέτρων  9:10
Εκκίνηση 1000 μέτρων  9:15
Εκκίνηση 5 χιλιομέτρων  12:00
Εκκίνηση αγώνα ΑΜΕΑ  12:40
Απονομές Νικητών  13:10
Κρητικό Γλέντι 14:00

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Σύλληψη ατόμου για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί...

Συνελήφθη αλλοδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ευζωίας των...

Δήμος Μαλεβιζίου:Την Κυριακή η 10η Γιορτή Πορτοκαλιού...

Την Κυριακή 27 Απριλίου το Φόδελε φοράει τα γιορτινά...

Ηράκλειο:Σύλληψη ατόμου για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί...

Συνελήφθη αλλοδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ευζωίας των...

Δήμος Μαλεβιζίου:Την Κυριακή η 10η Γιορτή Πορτοκαλιού...

Την Κυριακή 27 Απριλίου το Φόδελε φοράει τα γιορτινά...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Σύλληψη ατόμου για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη αλλοδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ευζωίας των...

Δήμος Μαλεβιζίου:Την Κυριακή η 10η Γιορτή Πορτοκαλιού στο Φόδελε

Την Κυριακή 27 Απριλίου το Φόδελε φοράει τα γιορτινά...

Δήμος Γόρτυνας:Προληπτικά μέτρα για την διασφάλιση της επάρκειας του νερού άρδευσης

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι, λόγω της ανομβρίας των...

Δήμος Γόρτυνας : Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 27 Απριλίου 2025 στο Ασήμι

Ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών «Αιματοκρήτης», ο Σύλλογος Γονέων...