Πούτιν: Το πανάκριβο μπουφάν που είναι υπερδιπλάσιο του μέσου μισθού των Ρώσων

Ημερομηνία:

Με ένα πανάκριβο ιταλικό μπουφάν το οποίο αγγίζει τις 12.000 ευρώ εμφανίστηκε χθες ο Βλαντίμιρ Πούτιν στη φιέστα που οργάνωσε για την επέτειο της προσάρτησης της Κριμαίας, όπου υποστήριξε ότι δίνει μάχη για τις «αξίες όλων των Ρώσων».

Οπως γράφει και η Daily Mail, ο 69χρονος Πούτιν εμφανίστηκε στη σκηνή του κατάμεστου σταδίου Λουζίνσκι της Μόσχας με ένα λευκό ζιβάγκο κι ένα μπουφάν της ιταλικής φίρμας Loro Piana, που κοστίζει κάπου 1,5 εκατομμύριο ρούβλια, ποσό υπερδιπλάσιο του μέσου ετήσιου μισθού των Ρώσων την περασμένη χρονιά.

Η οικονομική κατάστασή τους έχει επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο υπό το βάρος των κυρώσεων που επέβαλε η Δύση στη Μόσχα για την εισβολή στην Ουκρανία. Πολλοί δυτικοί οίκοι μόδας έκλεισαν τα καταστήματά της στη Ρωσία, αλλά ο Πούτιν δεν δυσκολεύτηκε να βρει το πολυτελές μπουφάν, την ώρα που οικονομία της χώρας του ταλαντεύεται και το ρούβλι κατακρημνίζεται.

Ο ετήσιος πληθωρισμός στη Ρωσία επιταχύνθηκε στο 12,54 % – βάσει στοιχείων της 11ης Μαρτίου – και αναμένεται να πλήξει το βιοτικό επίπεδο υπό το καθεστώς του Πούτιν.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πασχαλινό έπαθλο 150.000 ευρώ από το Λαϊκό...

Το Λαϊκό Λαχείο παραμένει σε εορταστικό κλίμα και μοιράζει...

Ηράκλειο: Ταυτοποιήθηκε 29χρονη για παράνομες αναλήψεις από...

– Την «πρόδωσαν» οι συναλλαγές με ξένη κάρτα Μία υπόθεση...

Πασχαλινό έπαθλο 150.000 ευρώ από το Λαϊκό...

Το Λαϊκό Λαχείο παραμένει σε εορταστικό κλίμα και μοιράζει...

Ηράκλειο: Ταυτοποιήθηκε 29χρονη για παράνομες αναλήψεις από...

– Την «πρόδωσαν» οι συναλλαγές με ξένη κάρτα Μία υπόθεση...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τραγική υποστελέχωση στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Ένωση γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου Το ΤΕΠ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, πάνω...

Το 8ο Posidonia Sea Tourism Forum τον Μάιο του 2025 στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει τον Μάιο του 2025 το...

Ηράκλειο:Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής στις Άνω Ασίτες την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

Νέο σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής θα πραγματοποιηθεί την...