Πογέτ: «Το θέμα του φορ είναι κάτι που υπήρχε και είναι πρόβλημα που υπάρχει ως χώρα»

Ημερομηνία:

Τελευταία παράσταση για την Ελλάδα στο Nations League, με τη «γαλανόλευκη» να υποδέχεται αύριο (27/9) στη Ριζούπολη τη Βόρεια Ιρλανδία.

Στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για την κατάσταση των Μπακασέτα-Γιακουμάκη, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του φορ, που ταλανίζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ουρουγουανός κόουτς:

Άλλαξε κάτι στο κίνητρο της ομάδας το θέμα της πρώτης θέσης: «Αν με ρωτούσατε πριν τον αγώνα με την Κύπρο, δεν μπορεί να βρω κάποιο λόγο που χάσαμε. Δεν το περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο γιατί κάναμε πολύ καλές προπονήσεις. Προσπαθήσαμε να επανέλθουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλουμε τη νίκη στο τελευταίο ματς».

Για τον κίνδυνο να υποβιβαστούν οι άλλες χώρες αν αλλάζει κάτι: «Να δω ένα καλό ματς και ένα πλήρες παιχνίδι. Μου άρεσε το ρίσκο που πήραν παρά την δύσκολη θέση. Αν το επαναλάβουν θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με φάσεις και γκολ».

Τι σκέφτεται για τη Β. Ιρλανδία: «Είναι μία δυνατή ομάδα και γνωρίζουμε το σύστημα που παίζουν. Διαβάζουν το ματς, πιέζουν και προσπαθούν να κερδίσουν την μπάλα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και να νικήσουμε».

Για τον Έβανς: «Είναι πολύ καλός παίκτης και χαίρομαι που εκπροσωπεί τη χώρα του σε τέτοια ηλικία και ανυπομονώ να τον δω αύριο».

Για τον Στίβεν Ντέιβις: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που καταλαβαίνει τον ρυθμό και πότε πρέπει να πιέζει. Έχει τεράστιο σεβασμό. Δεν έχουμε τέτοιο παίκτη εμείς με τόσες συμμετοχές και χαίρομαι που βλέπω τέτοιους ποδοσφαιριστές».

Για Μπακασέτα και Γιακουμάκη: «Είναι 50-50 οι πιθανότητες για να αγωνιστούν. Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες και η σημερινή προπόνηση είναι πολύ σημαντική και κομβική».

Για τα θέματα που υπήρχαν κόντρα στην Κύπρο και αν έχουν λυθεί τα προβλήματα του παρελθόντος: «Πολύ καλή ερώτηση αλλά θα σας την απαντήσω αύριο μετά το παιχνίδι αυτή την ερώτηση».

Για το χαμηλό ποσοστό στις εύστοχες πάσες τι έφταιξε: «Θα ήταν καλό να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερο δουλειά σε αυτό στις προπονήσεις αλλά δεν υπάρχει ο χρόνος. Αυτή είναι η κατάσταση και έτσι εμπιστεύεσαι τους παίκτες του. Πρέπει να έχουν και οι παίκτες παιχνίδια στα πόδια τους για να μπορούν να το κάνουν».

Για το αν ψάχνει ακόμα να… βρει την ομάδα και αν υπάρχουν σκέψεις για αλλαγή στη γενικότερη φιλοσοφία: «Μην είστε τόσο δραματικός. Ο στόχος ήταν η πρώτη θέση που τον πετύχαμε. Αν δεν τον είχαμε πετύχει θα μπορούσαμε να είμαστε πιο δραματικοί. Δεν αλλάζει τίποτα σε εμάς, το θέμα του φορ είναι κάτι που υπήρχε και είναι πρόβλημα που υπάρχει ως χώρα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μία χάνεις μια κερδίζεις. Ομάδες που είχαν την κατοχή χάσανε και αύριο ελπίζω να νικήσουμε για να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Ντέμης αποθέωσε τον Ολυμπιακό και τον...

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για την εικόνα που έχει...

Τα ολέθρια λάθη του Αλμέιδα και η...

Ο Ματίας Αλμέιδα με τα λάθη του έστρωσε το...

Ο Ντέμης αποθέωσε τον Ολυμπιακό και τον...

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για την εικόνα που έχει...

Τα ολέθρια λάθη του Αλμέιδα και η...

Ο Ματίας Αλμέιδα με τα λάθη του έστρωσε το...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι συνταξιούχοι του Ρεθύμνου στο Παγκρήτιο Συλλαλητήριο στο Ηράκλειο

Στο παγκρήτιο συλλαλητήριο των συνταξιούχων την Παρασκευή 14 Μαρτίου...

Διασκέδασε με την ψυχή του ο Μανώλης Κονταρός!

Παρακολούθησε από κοντά την παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, έγινε...

Ανδρουλάκης: Την Τετάρτη η κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας

"Θα προσπαθήσουμε να αποκαλυφθεί η αλήθεια από το σκοτάδι...

Κρήτη: Βγήκαν μαχαίρια σε καρναβάλι – Νεαρός κατήγγειλε επίθεση

Σε καταγγελία στην αστυνομία ότι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι...