Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει το έργο των εθελοντικών φορέων για την αιμοδοσία

Ημερομηνία:

Στο έργο των εθελοντικών οργανώσεων και στη στήριξή τους από την Περιφέρεια Κρήτης αναφέρεται σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη.

«Η 14η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη. Την ημέρα αυτή τιμούμε όλους εκείνους τους ανώνυμους συνανθρώπους μας που αναδεικνύουν την αξία του αλτρουισμού και της εθελοντικής προσφοράς. Η Περιφέρεια Κρήτης, στηρίζοντας το έργο όλων των εθελοντικών φορέων για την αιμοδοσία, αλλά και τα κέντρα αιμοδοσίας των υγειονομικών μας μονάδων, συμμετέχει σε δράσεις και πρωτοβουλίες για τη διατήρηση επαρκών αποθεμάτων αίματος στο νησί. Ως Περιφέρεια Κρήτης ευχαριστούμε ειλικρινά και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους συμπολίτες που προσφέρουν αίμα. Μια κίνηση τόσο απλή και ταυτόχρονα τόσο αναγκαία, όσο και πολύτιμη. «Το αίμα μας ενώνει όλους» είναι το κεντρικό μήνυμα του φετινού παγκόσμιου εορτασμού, με αυτή τη σκέψη το παράδειγμα των εθελοντών αιμοδοτών είναι άξιο μίμησης».

Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζοντας την εθελοντική αιμοδοσία ως κοινωνικό αγαθό, αλλά και το έργο των Συλλόγων του νησιού μας, δημιούργησε πρόσφατα τηλεοπτικό σποτ με το οποίο προτρέπει τους πολίτες να υιοθετήσουν την προσφορά ζωής μέσα από την εθελοντική αιμοδοσία. Στόχος ν’ αυξηθούν οι τακτικοί εθελοντές αιμοδότες και να μεταγγίζεται η ιδέα της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο από τους ίδιους, προς την νέα γενιά αιμοδοτών.

Ακολουθεί το τηλεοπτικό σποτ για την εθελοντική αιμοδοσία:

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το Politikakritis.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των...

Στο πλευρό των συντακτών και των εργαζομένων στα Μέσα...

Σύλλογος Εστίας Πολυτεχνείου Κρήτης : ΟΛΟΙ στην...

ΟΛΟΙ πανελλαδική πανεργατική απεργία 9 Απρίλη, στην πλατεία Αγοράς...

Το Politikakritis.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των...

Στο πλευρό των συντακτών και των εργαζομένων στα Μέσα...

Σύλλογος Εστίας Πολυτεχνείου Κρήτης : ΟΛΟΙ στην...

ΟΛΟΙ πανελλαδική πανεργατική απεργία 9 Απρίλη, στην πλατεία Αγοράς...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το Politikakritis.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ για τις Συλλογικές Συμβάσεις

Στο πλευρό των συντακτών και των εργαζομένων στα Μέσα...

Πανεργατική απεργία: Πανελλαδικός ξεσηκωμός την Τετάρτη – Την Τρίτη απεργούν τα ΜΜΕ

Δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι θα συμμετάσχουν στην πανεργατική απεργία...

Τι γιορτάζουμε σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου 2025

Ποια είναι η ορθόδοξη γιορτή σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου...