Πάτρα: Ο θάνατος της Μαλένας κατά 99% δεν οφείλεται σε ηπατική ανεπάρκεια

Ημερομηνία:

Νέες «βόμβες» έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα που πέθαναν σε μόλις τρία χρόνια.

Οι ειδικοί εξετάζουν μεμονωμένα αλλά και σε διασταύρωση με τις αδερφές της μικρής Τζωρτζίνας όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από τις αναλύσεις.

Ήδη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις τοξικολογικές εξετάσεις έχουν προκύψει τα πρώτα ευρήματα, τα οποία προκαλούν προβληματισμό στους επιστήμονες.

Η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που ελέγχει τις εκθέσεις των θανάτων της Μαλένας και της Ιριδας με επικεφαλής τον προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκο Καρακούκη, βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης του πορίσματος της και σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» ως προς τη Μαλένα «κατά 99% θ’ απορρίψει ότι η αιτία του θανάτου της ήταν η ηπατική ανεπάρκεια»!

Αναπόφευκτα, συνεπώς και αυτός ο θάνατος αποκτάει «μυστήρια» διάσταση και θα πρέπει πλέον ν’ αναμένουμε μια άλλη εξήγηση για τους λόγους που έφυγε το κοριτσάκι από τη ζωή πριν τρία χρόνια.

Είμαστε μακριά από την λύση του γρίφου
Την ίδια στιγμή αξιόπιστοι ιατροδικαστικοί κύκλοι επιμένουν ότι στους δύο πρώτους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας τα ευρήματα είναι «μη ειδικά» που σημαίνει ότι η μη ύπαρξη ειδικών ευρημάτων δεν παραπέμπει σε εγκλήματα.

Στο μεταξύ, από την μέχρι στιγμής ιατροδικαστική διερεύνηση και του τρίτου θανάτου, της Τζωρτζίνας, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν έχει προκύψει κάτι αξιοσημείωτο, ώστε να διευκολύνεται το τμήμα Ανθρωποκτονιών που διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πάτρας…

«Είμαστε μακριά από τη λύση του γρίφου, εκτός κι αν συμβεί κάποιο συνταρακτικό απρόοπτο» ειπώθηκε χθες στην «Π» από την ίδια ιατροδικαστική πηγή, η οποία ειρήσθω εν παρόδω δεν έκρυψε την ενόχληση της για τις συνεχιζόμενες δημόσιες παρεμβάσεις ιδιωτών ιατροδικαστών: «Δεν έχουν μπει ποτέ σε νεκροτομείο και δεν χρειάζεται να σέβονται, αφού δεν τους αφορά η αλήθεια, αλλά μόνο η προβολή τους»!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση...

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...

Συναυλία «Οι Μουσικές των Μονοπατιών της Κρήτης»...

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας διοργανώνουν,...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση...

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...

Συναυλία «Οι Μουσικές των Μονοπατιών της Κρήτης»...

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας διοργανώνουν,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πώς η κρητική κουζίνα έγινε πρωταγωνίστρια στον παγκόσμιο χάρτη της γαστρονομίας

Με την ανακήρυξή της σε Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης...

Εορτολόγιο 23 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...