Ορκωμοσία νέου Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Ρεθύμνης

Ημερομηνία:

Ο κ. Γεώργιος Βλαστός ανέλαβε σήμερα επισήμως καθήκοντα  τακτικού  Δημοτικού  Συμβούλου Δήμου Ρεθύμνης, στη θέση του εκλιπόντος Μιχάλη Ανδρουλάκη- τακτικού Δημοτικού Συμβούλου και Γραμματέα Δ.Σ του Δ.Ρ. από το Συνδυασμό  Γ΄  « Οι πολίτες μπροστά – Ένας Δήμος για όλους ».

Η τελετή ορισμού του κ. Βλαστού πραγματοποιήθηκε ενώπιον  του  Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη και παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού /κυκλοφοριακών θεμάτων κ. Θωμά Κρεβετζάκη /Επικεφαλής Συνδυασμού  « Οι πολίτες μπροστά – Ένας Δήμος για όλους ».

Ο κ. Βλαστός αποδέχτηκε τον ορισμό του, σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία  και βάσει της με Αρ. 19/2019 Απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνης,  μετά την έγγραφη  μη αποδοχή του ορισμού  τους που κατέθεσαν οι  κ. Ηλίας Σαμιώτης/ Ιατρός ΜΕΘ στο Γ.Ν.Ν.Ρ.  και ο κ. Άρης Χατζηδάκης/ Πολιτικός Μηχανικός,   οι οποίοι αναδείχθηκαν αναπληρωματικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, με το  Συνδυασμό  Γ΄  « Οι πολίτες μπροστά – Ένας Δήμος για όλους».  Αμφότεροι επικαλέστηκαν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν τους επιτρέπουν να υπηρετήσουν με την απαιτούμενη συνέπεια το Δήμο Ρεθύμνης. 

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον κ. Βλαστό μια καλή και γόνιμη θητεία  στο Δημοτικό Συμβούλιο και του κατέθεσε την πρόθεση του για αποτελεσματική συνεργασία προς όφελος της ρεθυμνιώτικης κοινωνίας και της εν γένει ανάπτυξης του Ρεθύμνου.  

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έσπασαν τα παράθυρα και τις πόρτες στο...

Aγανακτισμένος ο Σωκράτης Κεφαλογιάννης. Εικόνες ντροπής από τα σπασμένα τζάμια...

Η Εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στην Ιερά...

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 24 και...

Έσπασαν τα παράθυρα και τις πόρτες στο...

Aγανακτισμένος ο Σωκράτης Κεφαλογιάννης. Εικόνες ντροπής από τα σπασμένα τζάμια...

Η Εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στην Ιερά...

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 24 και...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η μία και μοναδική λέξη στον τάφο του Φραγκίσκου – Ο «πάπας των φτωχών» πέρασε στην αιωνιότητα

Άρχισε το λαϊκό προσκύνημα στον τάφο του ποντίφικα. Ο πάπας...

Κατά τόπους βροχές στην Κρήτη την Δευτέρα (28/4)

Αναλυτική πρόγνωση. Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και...

Βούτες: Αφήνουν τα σπίτια τους λόγω των ρηγματώσεων – Με ειδικά μηχανήματα και drone θα συνεχιστούν οι έλεγχοι

"Συμπεράσματα αναμένονται μετά από ενδελεχή παρατήρηση" είπε ο πρόεδρος...

Γεύσεις και αρώματα πορτοκαλιού σήμερα στο Φόδελε

Οι πρώτες εικόνες της επιτυχημένης γιορτής. Πλήθος κόσμου συρρέει από...