Ολυμπιακός Β’ – Γιούχτας 3-1

Ημερομηνία:

Ο Ολυμπιακός Β’ υποδέχθηκε τον Γιούχτα για την 17η αγωνιστική της Super League 2, με τους Πειραιώτες να επικρατούν με 3-0 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Κωστούλας (20′), Μπα (πεν., 26′) και Μπρίνιτς (53′) πέτυχαν τα γκολ για τους «ερυθρολεύκους», με τον Έλληνα επιθετικό να συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις του, και τον νεαρό εξτρέμ της ρπώτης ομάδας να παίρνει αγωνιστικά λεπτά μετά από καιρό. Μείωσε στο 80ό λεπτό ο Λώλης για τους φιλοξενούμενους.
Εντυπωσιακή εμφάνιση από τους Ερυθρόλευκους, έφτασαν σε μια άνετη νίκη.

Ξεκίνημα με το πόδι στο… γκάζι οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός Β’ μπήκε καλά στην αναμέτρηση και μόλις στο 2ο λεπτό είχε την πρώτη ευκαιρία να σκοράρει. Ο Μπα πάτησε περιοχή και απείλησε τον Πρινιωτάκη, ο οποίος απόκρουσε το πλασέ του.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 6ο λεπτό, ο Μπρίνιτς, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την Β’ ομάδα των Πειραιωτών, με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Πρινιωτάκη να αποκρούσει δύσκολα στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Με την συμπλήρωση 20 λεπτών οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν το γκολ που ήθελαν από την αρχή της αναμέτρησης. Ο Κωστούλας με μια ατομική ενέργεια, φτάνει στο ύψος της μεγάλης περιοχής, σουτάρει με δύναμη και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γιούχτα για το 1-0.

Έξι λεπτά μετά, οι Πειραιώτες θα σημειώσουν και δεύτερο γκολ. Ο Κόλα ανέτρεψε τον Κωστούλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο Αλγκασίμ Μπα μετέτρεψε σε γκολ την εσχάτη των ποινών για το 2-0.

Το πρώτος μέρος «έκλεισε» με την ευκαιρία του Γιούχτα, όταν ο Νοικοκυράκης με δυνατό σουτ έξω απ’ την περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδούδη.

Συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στο δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχισε από εκεί που σταμάτησε. Στο 53 Πέτυχε και τρίτο γκολ, αυτή τη φορά Μπρίνιτς. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μπήκε για άλλη μία φορά απ’ τα αριστερά και με πλασέ από πλαγιά θέση διαμόρφωσε το 3-0.

Στο 74′ υπήρξε νέο πέναλτι για τον Ολυμπιακό, όταν από χέρι του Κορνηλάκη μέσα στην περιοχή ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μαρίνος ανέλαβε την εκτέλεση όμως αστόχησε στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 80ό λεπτό ήρθε η αντίδραση από τον Γιούχτα. Ο Κωστανάσιος με μια εξαιρετική μπαλιά βρίσκει τον Λώλη που με πλασέ απ’ το ύψος του πέναλτι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και μειώνει σε 3-1 για τους φιλοξενούμενους.

Ολυμπιακός Β’ (Α. Ιμπαγάσα):

Παπαδούδης, Μπα (78′ Τσέλιος), Σγούρης, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Μπρίνιτς (78′ Πινακάς), Κωστούλας, Κεϊτά (65′ Μαρίνος), Μουζακίτης (65′ Λιάτσος), Αργυρίου.

Γιούχτας (Ανυφαντάκης): 

Πρινιωτάκης, Γελαδάρης (82′ Κίσσας), Λιποράσε (63′ Κορνιλάκης), Θεοδωράκης, Πολυχρόνης, Κόλα, Λώλης, Νοικοκυράκης (75′ Βρεττός), Μπουτσάκης (63′ Κωστανάσιος), Μπρους (63′ Τσίρης), Αλεξόπουλος.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα για τελικό ο ΟΦΗ...

Τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου...

Ανδρούτσος: Το συγκινητικό αντίο στον Ολυμπιακό (pic)

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Θανάση Ανδρούτσου μετά την αποχώρησή...

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα για τελικό ο ΟΦΗ...

Τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου...

Ανδρούτσος: Το συγκινητικό αντίο στον Ολυμπιακό (pic)

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Θανάση Ανδρούτσου μετά την αποχώρησή...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Με ψυχική διαταραχή ένας στους τέσσερις εφήβους στην Ελλάδα

Έρευνα του ΠΟΥ/Ευρώπης, 1 στα 7 παιδιά και εφήβους,...

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Μαρτίου

Η Αντιδήμαρχος Φιλαρέτη Δαφέρμου-Χρονάκη θα είναι η Αντιδήμαρχος...

Κρήτη: Γερμανοί, Ελληνοαμερικάνοι και Ελβετοί αναζητούν για αγορά εξοχικά σπίτια

Η Κρήτη είναι ένας από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς...