Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του δρόμου Άρδακτος – Κισσού Κάμπος

Ημερομηνία:

Ολοκληρώθηκε ένα ακόμα έργο του Δήμου Αγίου Βασιλείου και παραδόθηκε στην τοπική κοινωνία. Πρόκειται για ένα δρόμο που συνδέει τον οικισμό Άρδακτο με τον οικισμό Κισσού Κάμπος, μήκους 1.500 μέτρων και μέσου πλάτους 4,5 μέτρα με επενδεδυμένη τάφρο μήκους 750 μέτρων.

Ο νέος οδικός άξονας μειώνει την απόσταση Άρδακτος – Κισσού Κάμπος κατά 3.600 μέτρα και εξυπηρετεί όλους τους κατοίκους από τον Άρδακτο μέχρι την Αγία Παρασκευή.

Ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης επισκέφθηκε το χώρο εκτέλεσης των εργασιών εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την υλοποίηση ενός έργου το οποίο ήταν διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας και τόνισε ότι αποτελεί στρατηγική επιλογή του Δήμου η αναβάθμιση των κάθετων αξόνων με στόχο την βελτίωση της προσβασιμότητας στους οικισμούς αλλά και την ενίσχυση της επισκεψιμότητας του παραλιακού μετώπου.

Ο κ. Ταταράκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αρδάκτου Γιώργο Χαριτάκη καθώς και τον πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Κισσού Γιώργο Γεωργακάκη για την καθημερινή παρουσία τους κατά την εκτέλεση των εργασιών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Προξένησε φθορές σε εννέα οχήματα και αφαίρεσε...

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της...

Ηράκλειο: Εκτάκτως στις Βούτες ο Ευθύμιος Λέκκας...

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμης Λέκκας, αύριο μαζί με...

Ηράκλειο:Προξένησε φθορές σε εννέα οχήματα και αφαίρεσε...

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της...

Ηράκλειο: Εκτάκτως στις Βούτες ο Ευθύμιος Λέκκας...

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμης Λέκκας, αύριο μαζί με...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Προ των πυλών της κατάρρευσης το Βενιζέλειο – Μαζικές παραιτήσεις γιατρών

Οι γιατροί της Πνευμονολογικής Κλινικής υπέβαλαν ομαδική παραίτηση. Την παραίτησή...

Συνεδρίαση Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ηρακλείου για την αντιπυρική περίοδο

Υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη έγινε...