Όλγα Κεφαλογιάννη: Τι αποκαλύπτει για την κόντρα με τον Μίνω Μάτσα και την επιμέλεια των παιδιών της

Ημερομηνία:

Η Υπουργός Τουρισμός σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.
Η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε προσκεκλημένη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» στο MEGA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογενειακή ζωή της μετά τον χωρισμό της με τον Μίνω Μάτσα.

Η δικαστική διένεξη
«Νομίζω ότι από τη στιγμή που έγινα μητέρα η προτεραιότητά μου και η οποιαδήποτε απόφασή μου θα έχει πάντα ως γνώμονα το συμφέρον των παιδιών μου, το καλό των παιδιών μου, την ευτυχία των παιδιών μου. Άρα αντιλαμβάνεστε ότι όταν μια γυναίκα, μια μητέρα που έχει και μια δημόσια θέση αναγκάζεται να προβεί σε αυτή την ανακοίνωση και μετά στην πολύ δύσκολη διαδικασία της δικαστικής διένεξης, το κάνει μόνο για τα παιδιά της.

Τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά ακόμα και έχω πάντα το μυαλό μου ότι σε μερικά χρόνια θα κοιτάξουν πίσω και θα δουν τι συνέβη τότε. Για αυτό θέλω να είμαι πολύ προσεκτική και στο τι δημοσιοποιείται και στο πώς το προστατεύω. Γιατί η ιδιωτικότητα των παιδιών πρέπει να προστατευτεί με κάθε τρόπο.

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Προσπάθησα να μην γίνει η ιστορία αυτή δημόσιο θέμα»
Προσπάθησα να μην γίνει η ιστορία αυτή δημόσιο θέμα, αλλά δυστυχώς η άλλη πλευρά επέλεξε να το αξιοποιήσει για να δημιουργήσει έναν πολύ μεγάλο θόρυβο, που ευτυχώς τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά και δεν το καταλαβαίνουν» ανέφερε αρχικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Προσπάθησα με μια δήλωση να ζητήσω τον σεβασμό στην ιδιωτικότητα και τη δική μου και των παιδιών. Επαναλαμβάνω ότι η προσπάθεια ήταν για να μην υπάρξει παραφιλολογία γύρω από το ζήτημα, να κλείσει εκεί. Δυστυχώς η άλλη πλευρά επέλεξε ακριβώς να κινηθεί στην αντίθετη κατεύθυνση. Εγώ είμαι εδώ για τα παιδιά μου και θα κάνω ό,τι χρειαστεί για τα παιδιά μου και δεν με νοιάζει τίποτα άλλο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μητσοτάκης: Tο ενδιαφέρον της Chevron για έρευνες...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπηση αναφέρεται επίσης στην...

Μπακογιάννη: Να παραπεμφθεί στον φυσικό δικαστή ο...

Ερωτηθείσα η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη ότι αν...

Μητσοτάκης: Tο ενδιαφέρον της Chevron για έρευνες...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπηση αναφέρεται επίσης στην...

Μπακογιάννη: Να παραπεμφθεί στον φυσικό δικαστή ο...

Ερωτηθείσα η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη ότι αν...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνα: Τι είναι και πότε ψάλλεται στις Εκκλησίες

Ποια μέρα της Μεγάλης Σαρακοστής ψάλλεται Η Πέμπτη εβδομάδα...

Εορτολόγιο 2 Απριλίου: Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα

Ποιον Άγιο τιμά στις 2 Απριλίου η Εκκλησία Σύμφωνα με...

Εξιχνιάστηκαν έξι κλοπές σε επιχειρήσεις και οικία στα Χανιά

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και...

Ρέθυμνο:Εγκαίνια του νέου Ιατρείου στη Δημοτική Κοινότητα Μπαλίου

– Ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας...