«Οι άνθρωποι αλλάζουν»: Το νέο τραγούδι του Νίκου Κουρκούλη με την υπογραφή των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου

Ημερομηνία:

Με ένα νέο τραγούδι, που έχει τίτλο «Οι άνθρωποι αλλάζουν» και το οποίο υπογράφει το δίδυμο των επιτυχιών της ελληνικής δισκογραφίας, επιστρέφει ο Νίκος Κουρκούλης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου, δύο δημιουργοί που έχουν υπογράψει αμέτρητες επιτυχίες, συναντήθηκαν μουσικά μετά από καιρό με τον γνωστό ερμηνευτή, με τον οποίον τους συνδέουν πολλά και μεγάλα τραγούδια.

«Κίνδυνος», «Εσύ τα λες», «Μέρα με τη μέρα», «Της ζωής μου τα φεγγάρια», «Παίζεις με τη φλόγα», «Κάποιες νύχτες με φεγγάρι», «Μία νύχτα στον παράδεισο», «Τα παιδιά των φαναριών», «Τόσα δειλινά», «Πίστεψε με», «Σε περιμένω» είναι κάποιες από τις επιτυχίες του ερμηνευτή, τις οποίες έχουν υπογράψει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος (μουσική) και ο Ηλίας Φιλίππου (στίχοι), με την επανασύνδεσή τους να γεννά το τραγούδι «Οι άνθρωποι αλλάζουν».

«Οι άνθρωποι αλλάζουν» ακούστηκε για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό αφιέρωμα στον Νίκο Κουρκούλη στο «Σπίτι με το Mega».

Πρόκειται για ένα τραγούδι που δεν είναι ένα αποκλειστικά ερωτικό, καθώς έχει μέσα του τη πεμπτουσία της δημιουργίας που είναι η αγάπη, αλλά έχει κι έναν προβληματισμό και μία περιγραφή της σημερινής κατάστασης που υπάρχει στον κόσμο από πλευράς ανάμεικτων συναισθημάτων.

Κυκλοφορεί από την Prime Productions.

Απολαύστε το στο YouTube:

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Αντώνη Καράτζη

Με ιδιαίτερη χαρά σάς παρουσιάζουμε το νέο τραγούδι του...

Το τραγούδι του Άη Γιώργη

Ο άγιος Γεώργιος είναι από τους πιο λαοφιλείς αγίους...

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Αντώνη Καράτζη

Με ιδιαίτερη χαρά σάς παρουσιάζουμε το νέο τραγούδι του...

Το τραγούδι του Άη Γιώργη

Ο άγιος Γεώργιος είναι από τους πιο λαοφιλείς αγίους...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η πρώτη αναγνώριση αποζημίωσης από το Δημόσιο για παρενέργεια εμβολιασμού κατά της Covid-19

Πρόκειται για ασθενή ο οποίος προσβλήθηκε από το σπάνιο...

Επιστρέφει κανονικά στα καθήκοντα του ο γνωστός γυναικολόγος, τον οποίο είχε παύσει ο υπουργός

Το Διοικητικό Εφετείο Χανίων έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής...

Λίπος στην κοιλιά: Ο «ένοχος» και πώς θα τον αντιμετωπίσετε

Είναι κοινό μυστικό ότι η περίμετρος της μέσης… απλώνει...

Ένωσε Κρήτη και Μακεδόνες η γιορτή του Αγίου Νικήτα στις Σέρρες

Ξεχωριστή αίσθηση από τις αναφορές του προεξάρχοντος Αρχιεπισκόπου Κρήτης...