Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την δεύτερη εκδρομή με πτήση τσάρτερ για τον τελικό Κυπέλλου, η οποία αναμένεται να γίνει και αυτή ανάρπαστη.
Το δεύτερο τσάρτερ για την Αθήνα και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό στις 17 Μαΐου ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ, το οποίο αναμένεται όπως και το πρώτο να συμπληρωθεί άμεσα.
Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ τονίζει: «Μετά τη συμπλήρωση των θέσεων στην πρώτη πτήση charter, η ΠΑΕ ΟΦΗ μαζί με τον επίσημο ταξιδιωτικό της συνεργάτη, Aktina Travel Group, δίνουν τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους φιλάθλους να ζήσουν αυθημερόν στις 17 Μαΐου, με ιδιωτική πτήση, την εμπειρία του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson!
To δεύτερο charter με τους φιλάθλους του ΟΦΗ θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” του Ηρακλείου το Σάββατο 17 Μαϊου στις 10:00 το πρωί και θα επιστρέψει στην Κρήτη από το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας, λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα.
Η τιμή κατ’ άτομο είναι 320 ευρώ και στο ταξιδιωτικό πακέτο περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια από και προς το Ηράκλειο, οι φόροι αεροδρομίου και οι μεταφορές από/προς αεροδρόμιο και γήπεδο.
Το εισιτήριο του αγώνα δεν περιλαμβάνεται στην τιμή, αλλά είναι εξασφαλισμένο σε οποιαδήποτε θύρα επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο ο κάθε επιβάτης.
* Για συμμετοχές παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Αktina Travel Group στα τηλέφωνα: 2109002617 και 2109002659 καθώς επίσης και στο email ofinal@aktinatravelgroup.com καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή (10.00-17.00)».
Τι γίνεται με τις ακτοπλοϊκές εκδρομές
Παράλληλα κορυφώνονται οι επαφές και οι ζυμώσεις και για την ακτοπλοϊκή μεταφορά των φιλάθλων του ΟΦΗ που θα θελήσουν να βρεθούν στον τελικό. Χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι επίσημα, από το ρεπορτάζ προκύπτει πως ήδη έχει κλείσει πλοίο το Μινωϊκών Γραμμών, το οποίο θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου 17 Μαΐου με προορισμό το λιμάνι του Λαυρίου, από όπου με πούλμαν οι φίλαθλοι θα μεταβούν στο ΟΑΚΑ. Το ίδιο πλοίο από το ίδιο λιμάνι θα αναχωρήσει μετά τα μεσάνυκτα για την επιστροφή στο Ηράκλειο.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις από όλους εμπλεκόμενους φορείς με όλες τις λεπτομέρειες αυτού του ταξιδιού. Παράλληλα είναι πιθανό και η ΑΝΕΚ να έχει την ίδια ημέρα ημερήσιο δρομολόγιο προς τον Πειραιά και αν υπάρξει μεγάλη ζήτηση και ουσιαστικά είναι από τους φίλους της κρητικής ομάδας, να ζητήσει την απαιτούμενη άδεια από το Υπουργείο Ναυτιλίας, προκειμένου να αναχωρήσει και αυτό το πλοίο μετά τα μεσάνυκτα, ώστε να επιστρέψει στο Ηράκλειο την Κυριακή το πρωί.
Όλα τα παραπάνω θα οριστικοποιηθούν μόλις ξεκινήσουν οι εγγραφές για την εκδρομή με τις Μινωϊκές, αλλά και την κίνηση που αναμένεται να υπάρξει σε αυτό της ΑΝΕΚ. Ενδεχομένως για όλα να υπάρξουν εξελίξεις και κυρίως ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες, πιθανόν μετά το Πάσχα.https://cretaone.gr/