Ο Νίκος Μαλλιαρός συνεχίζει τις περιοδείες στο Ρέθυμνο

Ημερομηνία:

Πρωτοβουλία Ανάδειξης Πρότυπων Παραγωγικών Μονάδων του Νομού Ρεθύμνης.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Μαλλιαρός ξεκίνησε μια πρωτοβουλία ανάδειξης δυναμικών επιχειρήσεων του πρωτογενούς τομέα στο Ρέθυμνο. Οι επιχειρήσεις αυτές κατάφεραν με την αποφασιστικότητα, την ευρηματικότητα και την σκληρή τους δουλειά να ξεπεράσουν τους περιορισμούς της κρίσης, τα εμπόδια της γραφειοκρατίας, την έλλειψη διασύνδεσης με την ηπειρωτική Ελλάδα και να επενδύσουν στην ποιότητα των προϊόντων τους, των υποδομών τους αλλά και του προσωπικού τους.

Η πρώτη εταιρία που επισκέφτηκε ο υποψήφιος Βουλευτής ήταν η Λαδάκης FARM – Α. ΛΑΔΑΚΗΣ ΑΕΕ και την πρότυπη μονάδα παραγωγής πτηνοτροφικών προϊόντων για τα κρητικά δεδομένα. Ο κ. Δημήτρης Λαδάκης ξενάγησε το κ. Μαλλιαρό στις εγκαταστάσεις. Με πλήρη αυτοματισμό των εγκαταστάσεων, υψηλών προδιαγραφών υποδομές και τις ανάλογες πιστοποιήσεις η εταιρία έχει καταφέρει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, διαθέτοντας ένα δυναμικό επενδυτικό πλάνο για το εγγύς μέλλον.

Στη συνέχεια ο Νίκος Μαλλιαρός επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις υδροπονικής καλλιέργειας του κ. Εμμανουήλ Πατεράκη, στην περιοχή του Λατζιμά, οι οποίες έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις απαιτούμενες προδιαγραφές για υψηλής ποιότητας οπωροκηπευτικά, και, τέλος, τις παραδοσιακές εγκαταστάσεις καλλιέργειας οπωροκηπευτικών του κ. Νικολάου Τζαγκαράκη. Ο τελευταίος αποτελεί γνωστό δυναμικό επιχειρηματία του Ρεθύμνου εδώ και χρόνια, διαθέτοντας μια πρότυπη δυναμική μονάδα καθετοποιημένης παραγωγής και με βλέψεις για την δημιουργία επισκέψιμης μονάδας από τουρίστες, μαθητές κι όσους επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά την διαδικασία της καλλιέργειας οπωροκηπευτικών με σχέδιο επενδύσεων στις απαιτούμενες για το εγχείρημα υποδομές.

Παρά τα προβλήματα που ταλανίζουν τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας, γενικότερα, και του Ρεθύμνου, ειδικότερα, υπάρχουν επιχειρηματίες, οι οποίοι μέσω των επιλογών τους, της θέλησης τους και των άριστων πρακτικών τους καταφέρνουν να ξεπεράσουν την κρίση με δυναμισμό. Οφείλουμε να τους αναγνωρίσουμε την προσπάθεια, να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους και να ενισχύσουμε τις επιχειρήσεις τους και ως κράτος και ως Ρεθεμνιώτες. Αυτή είναι και η καλύτερη λύση για μια καλύτερη Ελλάδα με δυναμική οικονομία και εύρωστη κοινωνία.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι σέβεται τη μνήμη των...

Με σεβασμό στην μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των...

Δήλωση Δημάρχου Ρεθύμνης Γιώργη Χ Μαρινάκης...

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΓΙΩΡΓΗ Χ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ...

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι σέβεται τη μνήμη των...

Με σεβασμό στην μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των...

Δήλωση Δημάρχου Ρεθύμνης Γιώργη Χ Μαρινάκης...

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΓΙΩΡΓΗ Χ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο: Επεισόδιο με πυροβολισμούς και τραυματίες έξω από γνωστό κέντρο διασκέδασης

Ανάστατοι από την όλη κατάσταση κάτοικοι και περίοικοι Σοβαρό επεισόδιο...

Πώς η κρητική κουζίνα έγινε πρωταγωνίστρια στον παγκόσμιο χάρτη της γαστρονομίας

Με την ανακήρυξή της σε Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης...

Εορτολόγιο 23 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...