Ντόρα Μπακογιάννη: Από τον Γλέζο στον Κόκκαλη, αυτή είναι η πορεία της Αριστεράς

Ημερομηνία:

Μιλώντας στον Σκάι, η κ. Μπακογιάννη σχολίασε και την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο των ευροεκλογών τον Πέτρο Κόκκαλη.

«Από τον Γλέζο στον Κόκκαλη αυτή είναι η πορεία της Αριστεράς στην Ελλάδα», είπε τονίζοντας πως ο Πέτρος Κόκκαλης «δεν ταυτίζεται με την διαπλοκή αλλά είναι ο ίδιος η διαπλοκή».

Την εκτίμηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας ενδέχεται να προχωρήσει σε εθνικές εκλογές τον Μάιο ή τον Ιούνιο μετά τις πανελλαδικές εξετάσεις εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η νίκη της ΝΔ στις Ευρωεκλογές θα είναι μεγάλη και ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα μπορέσει να το αντέξει.

Όσον αφορά το νομοσχέδιο για την πρώτη κατοικία, η Κα Μπακογιάννη, διευκρίνισε πως πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας είναι να ψηφίσει το νομοσχέδιο εντούτοις σε κάθε περίπτωση υπογράμμισε την αναγκαιότητα να δοθεί κίνητρο στους συνεπείς δανειολήπτες θέτοντας ως παράδειγμα αυτού τη μείωση του επιτοκίου.

«Αν τα 30 εκατομμύρια που δίνονται ως μπόνους στις τράπεζες με την τροπολογία του κου Τσακαλώτου μπορούν να δοθούν στους συνεπείς φορολογουμένους ουσιαστικά θα είναι μια δόση λιγότερη», τόνισε.

Όσον αφορά τα εθνικά θέματα η βουλευτής της ΝΔ περιέγραψε με μελανά χρώματα την στάση της κυβέρνησης λέγοτνας πως μετά τις εκλογές στην Τουρκία,«πρέπει να εκτιμήσουμε που το πάει ο Ερντογάν», καθώς η ίδια -όπως παραδέχθηκε- πάντα φοβάται ένα ατύχημα στα Ελληνοτουρκικά, ιδιαίτερα μάλιστα καθώς «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα σε επίπεδο διαλόγου».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βασίλης Κικίλιας: Ανακοίνωσε προσλήψεις προσωπικού στο Λιμενικό...

Σε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού επιβιβάστηκε ο υπουργός Ναυτιλίας...

Μήνυμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, με...

Βασίλης Κικίλιας: Ανακοίνωσε προσλήψεις προσωπικού στο Λιμενικό...

Σε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού επιβιβάστηκε ο υπουργός Ναυτιλίας...

Μήνυμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, με...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Βασίλης Κικίλιας: Ανακοίνωσε προσλήψεις προσωπικού στο Λιμενικό Σώμα

Σε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού επιβιβάστηκε ο υπουργός Ναυτιλίας...

Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι παρεμβάσεις για τον μνημειακό πλάτανο στο Κράσι

Τα αποτελέσματα των ελέγχων αναμένονται στο προσεχές διάστημα, με...

Ποιο είναι το απόλυτο red flag για το διαζύγιο

Αυτό το red flag μπορεί να υποβόσκει για καιρό,...

Διάλεξη στο Αρχαιολογικό Μουσείο: Ο Κομμός ως λιμάνι της Εποχής του Σιδήρου

Ομιλητής θα είναι ο James Wright, Ομότιμος Καθηγητής Αρχαιολογίας...