«Ναυάγιο» της ΑΕΛ, άλμα πρόκρισης η Καλαμάτα

Ημερομηνία:

Μπαμ της Καλαμάτας κατά της ΑΕΛ για τους «16» του Κυπέλλου. Η Καλαμάτα τη νίκησε 3-0 και έκανε άλμα πρόκρισης. Η γηπεδούχος ομάδα είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Αλεξόπουλου που πέτυχε χατ-τρικ.

Οι «βυσσινί» αναγκάστηκαν να ολοκληρώσουν το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Γκόλια με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 82ο λεπτό, ενώ υπήρξε ένταση στην κερκίδα με υποτιθέμενους οπαδούς της ΑΕΛ που πέταξαν αντικείμενα και έκαναν χειρονομίες. Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, καταγγέλλοντας ότι ήταν οπαδοί του Αιγάλεω, καθώς η ίδια δεν είχε πάρει εισιτήρια.

Στο 40’ ο Κουιρουκίδης γύρισε τη μπάλα ύψος του πέναλτι για τον Αλεξόπουλο, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η επιμονή της Καλαμάτας που στεκόταν εξαιρετικά επιβραβεύτηκε ξανά στο 72′, όταν ο Βουκμίροβιτς έβγαλε την ασίστ στον Αλεξόπουλο και εκείνος μπήκε από τα δεξιά μέσα στην περιοχή και με δυνατό διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους «βυσσινί» με την αποβολή του Γκόλια με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 82′. Ο Αλεξόπουλος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Kωνσταντινόπουλος, Μάκος (81′ λ. τρ. Τσιβελεκίδης), Ιντζίδης, Ζαχαρόπουλος, Οσμάναγκιτς, Δήμος, Βουκμίροβιτς, Κουϊρουκίδης (76′ Χαρλέπας), Καζβιρόπουλος (28′ λ. τρ. Στεργίδης), Αλεξόπουλος.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Ρίστιτς, Μπάλλας, Χαλκιαδάκης (46′ Ντάουντα), Γκόλιας, Ζίζιτς (69′ Πινάκας), Καρανίκας, Ασούμπρε, Ζίβκοβιτς, Μπούστος (54′ Μιλοσάβλιεβιτς), Νούνιτς, Φατιόν.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Γιάρεμτσουκ: «Δίνω και την καρδιά μου για...

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ σκόραρε στη νίκη του Ολυμπιακού επί...

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Τη νικά με κάθε...

Ο Ολυμπιακός της τελευταίας διετίας νικά με κάθε τρόπο...

Γιάρεμτσουκ: «Δίνω και την καρδιά μου για...

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ σκόραρε στη νίκη του Ολυμπιακού επί...

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Τη νικά με κάθε...

Ο Ολυμπιακός της τελευταίας διετίας νικά με κάθε τρόπο...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Επιστρέφει κανονικά στα καθήκοντα του ο γνωστός γυναικολόγος, τον οποίο είχε παύσει ο υπουργός

Το Διοικητικό Εφετείο Χανίων έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής...

Λίπος στην κοιλιά: Ο «ένοχος» και πώς θα τον αντιμετωπίσετε

Είναι κοινό μυστικό ότι η περίμετρος της μέσης… απλώνει...

Ένωσε Κρήτη και Μακεδόνες η γιορτή του Αγίου Νικήτα στις Σέρρες

Ξεχωριστή αίσθηση από τις αναφορές του προεξάρχοντος Αρχιεπισκόπου Κρήτης...

Tα μικροπλαστικά «μπερδεύουν» τις μέλισσες και επηρεάζουν την επικονίαση

Τα μικροπλαστικά μπορούν να επηρεάσουν τη μνήμη, την υγεία...