Μόνιμα στο Ρέθυμνο μετακόμισε η Πάολα για τα μάτια του καλού της!

Ημερομηνία:

Τον έρωτα της ζωής της έχει βρει η Πάολα, στο πρόσωπο του Kρητικού επιχειρηματία, Λάζαρου Βαφειάδη. Η επιτυχημένη ερμηνεύτρια βρίσκεται σε περιοδεία, ωστόσο φροντίζει να συνδυάζει δουλειά και διακοπές ταυτόχρονα, με τον αγαπημένο της να την ακολουθεί σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση.

Οι δυο τους λοιπόν, κάθε φορά που ο χρόνος τους το επιτρέπει, απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές σε διάφορα μέρη της χώρα μας, κάνοντας πράγματα που αγαπούν.

Η σχέση τους μετρά σχεδόν ένα χρόνο, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο είδαμε για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία του ζευγαριού από βραδινή τους έξοδο στην Κρήτη.

Η τραγουδίστρια από τους πρώτους μήνες της σχέσης αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στο νησί και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με την Real News, από τον περασμένο Σεπτέμβριο το ζευγάρι μοιράζεται την καθημερινότητά του και ζει σαν οικογένεια.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων από μια συναυλία της τραγουδίστριας. Η Πάολα κατάλαβε από την πρώτη στιγμή πως αυτός είναι ο άντρας της ζωής της, ενώ και ο επιτυχημένος επιχειρηματίας αισθάνεται το ίδιο για εκείνη και της το αποδεικνύει με κάθε του κίνηση.

https://www.ekriti.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ρεθύμνης : Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα...

Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα θα ισχύσουν για τη οδό Δημοκρατίας...

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης ...

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ’ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 6...

Δήμος Ρεθύμνης : Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα...

Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα θα ισχύσουν για τη οδό Δημοκρατίας...

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης ...

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ’ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 6...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το Politikakritis.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ για τις Συλλογικές Συμβάσεις

Στο πλευρό των συντακτών και των εργαζομένων στα Μέσα...

Πανεργατική απεργία: Πανελλαδικός ξεσηκωμός την Τετάρτη – Την Τρίτη απεργούν τα ΜΜΕ

Δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι θα συμμετάσχουν στην πανεργατική απεργία...

Τι γιορτάζουμε σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου 2025

Ποια είναι η ορθόδοξη γιορτή σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου...