Μεταφορικό Ισοδύναμο – Διαμαρτυρία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Μεταφορικό Ισοδύναμο – Διαμαρτυρία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου για τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις καταβολής των ενισχύσεων στις επιχειρήσεις

Την έντονη διαμαρτυρία του για τις αναίτιες καθυστερήσεις στην καταβολή των χρημάτων προς τις επιχειρήσεις της Κρήτης, στο πλαίσιο του μέτρου για το Μεταφορικό Ισοδύναμο εκφράζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης.

Με αφορμή τη νέα επιστολή που απέστειλαν τα μέλη του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Κρήτης (ΠΕΣΚ) στον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστο Στυλιανίδη, τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωνσταντίνο Χατζηδάκη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νικόλαο Παπαθανάση, ο κ. Αλιφιεράκης φέρνει τα κυβερνητικά στελέχη προ των ευθυνών τους και ζητεί τις άμεσες ενέργειές τους για την καταστροφική, όπως τη χαρακτηρίζει, καθυστέρηση καταβολής των ενισχύσεων σε 140 επιχειρήσεις της Κρήτης, η οποία εμποδίζει την υλοποίηση των επενδύσεών τους και υπονομεύει την ανταγωνιστηκότητά τους.

Στην επιστολή γίνεται αναφορά στα μηνύματα δυσφορίας που φτάνουν στα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης από την άδικη μεταχείριση που υφίστανται οι επιχειρήσεις του νησιού και παρατίθενται στοιχεία που αποδεικνύουν ότι εκκρεμεί, χωρίς επαρκή δικαιολογία, από τον Νοέμβριο του 2023 η καταβολή των χρημάτων που δικαιούνται.

Ο κ. Αλιφιεράκης ταυτίζεται απόλυτα με τα αιτήματα που προβάλει το ΠΕΣΚ και καλεί τους αρμόδιους Υπουργούς να άρουν τη συγκεκριμένη αδικία σε βάρος των κρητικών επιχειρήσεων και να επισπεύσουν την καταβολή της εγκεκριμένης χρηματοδότησής τους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βενιζέλειο: με ΚΤΕΛ οι παθολόγοι στο Ρέθυμνο,...

H... κατρακύλα είναι ασταμάτητη για ένα νοσοκομείο με τόση...

Στο μικροσκόπιο οι ρηγματώσεις των Βουτών –...

Έγινε σύσταση σε κάποιους κατοίκους να αποφύγουν να μείνουν...

Βενιζέλειο: με ΚΤΕΛ οι παθολόγοι στο Ρέθυμνο,...

H... κατρακύλα είναι ασταμάτητη για ένα νοσοκομείο με τόση...

Στο μικροσκόπιο οι ρηγματώσεις των Βουτών –...

Έγινε σύσταση σε κάποιους κατοίκους να αποφύγουν να μείνουν...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η τέχνη να χειρίζεστε τοξικούς συγγενείς χωρίς να ανεβαίνει η πίεσή σας

Δύο καθηγήτριες κλινικής ψυχολογίας αποκαλύπτουν ύπουλες τοξικές συμπεριφορές των...

Πορτογαλία-Ισπανία: Τι είναι το σπάνιο φαινόμενο που προκάλεσε το μπλακ άουτ – Ο Θ. Κολυδάς εξηγεί

Τι ανέφερε ο γνωστός μετεωρολόγος. Το σπάνιο ατμοσφαιρικό φαινόμενο που...

Βενιζέλειο: με ΚΤΕΛ οι παθολόγοι στο Ρέθυμνο, ομαδική παραίτηση πνευμονολόγων

H... κατρακύλα είναι ασταμάτητη για ένα νοσοκομείο με τόση...

Την χτύπησε, την έγδυσε, την λήστεψε και την παράτησε στο δρόμο

Εφιαλτικές καταστάσεις βίωσε μια 33χρονη γυναίκα από τον Πύργο,...