ΜέΡΑ25:Για την ολιγαρχία Ντουμπάι, για τους πολίτες κατ’ οίκον εγκλεισμός

Ημερομηνία:

Δύο αντιθετικές ειδήσεις μονοπωλούν τις οθόνες κινητών, υπολογιστών και τηλεοράσεων σήμερα : ξεπεσμένοι εκπρόσωποι ενός φαραωνικού lifestyle σε φωτογραφίες Πρωτοχρονιάτικης Ρωμαϊκής Παρακμής στην κλωνοποιημένη Μύκονο του Ντουμπάι, και η ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου ότι όλη η Ελλάδα θα ξανακλειδωθεί σπίτι μέχρι νεοτέρας.

Δε θα μπορούσε κάποιος να βρει καλύτερη περίληψη της προχειρότητας, έλλειψης σχεδιασμού, και ταξικής στόχευσης της διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Όπου καθώς φαίνεται είναι πιο εύκολο να καβαλήσεις ένα αεροπλάνο και να εισάγεις στη χώρα κορωνοϊό από τον τζετ-σετ προορισμό της αρεσκείας σου, από το να ψωνίσεις ένα ζευγάρι παπούτσια ένα τετράγωνο μακριά σου.

Δε θα μπορούσε επίσης κάποιος να βρει καλύτερη περίληψη της ζωής επί κυβέρνησης Μητσοτάκη: Ένα ατελείωτο πάρτυ για την ολιγαρχία, μια ατέρμονη ποινή φυλάκισης για τους πολίτες.

Αν προσθέσει κάποιος και το αίσχος της επιδρομής μιας κουστωδίας κυβερνητικών στελεχών και παρατρεχάμενων πάνω στα λιγοστά εμβόλια που κατέληξε να φέρει με το σταγονόμετρο ο Υπουργός Υγείας, καθίσταται σαφές ότι η κυβέρνηση δεν έχει τον παραμικρό ηθικό δισταγμό να μετατρέψει για αρκετούς πολίτες την ποινή φυλάκισης, σε θανατική ποινή.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Διακρίθηκε με 11 βραβεία στα Sports Marketing...

Δυναμική ήταν η παρουσία του ΟΠΑΠ, για ακόμη μια...

Πέφτουν δημοσκοπικά βρίσκουνε λεφτά, ψάχνουν απαλλαγή για...

Και ξαφνικά, δίνουν μεζεδάκι από το success story για...

Διακρίθηκε με 11 βραβεία στα Sports Marketing...

Δυναμική ήταν η παρουσία του ΟΠΑΠ, για ακόμη μια...

Πέφτουν δημοσκοπικά βρίσκουνε λεφτά, ψάχνουν απαλλαγή για...

Και ξαφνικά, δίνουν μεζεδάκι από το success story για...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related