Μένιος Φουρθιώτης: Ερευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι και στο γραφείο του

Ημερομηνία:

Έρευνα και έφοδο στο σπίτι του γνωστού παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη πραγματοποιεί η αστυνομία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παρουσιαστής προσήχθη στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση με τους πυροβολισμούς εναντίον ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ από αγνώστους στην Εκάλη, αλλά και για την υπόθεση των πυροβολισμών έξω από το σπίτι του παρουσιαστή μια μέρα αργότερα.

Η έρευνα έρχεται έπειτα από τις καταγγελίες που είχε διατυπώσει σε βάρος του παρουσιαστή, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος την προηγούμενη Παρασκευή ανέφερε πως στις αρχές του μήνα πληροφορήθηκε από άντρα, που δεν κατονομάζει δημόσια, ότι κινδυνεύει καθώς πρόσωπο που βρίσκεται τον τελευταίο διάστημα στην επικαιρότητα, για ενέργειες του.

Ήδη, έχει ξεκινήσει έρευνα με εντολή της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Η Εισαγγελέας είχε διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν οι ισχυρισμοί του δημοσιογράφου και να εξακριβωθεί αν και από ποια πρόσωπα προκύπτει διάπραξη αδικημάτων . Η εντολή της κ. Παπαγεωργακοπούλου είναι να ερευνηθεί τυχόν διάπραξη του αδικήματος της πρόκλησης και προσφοράς σε τέλεση πλημμελήματος ή κακουργήματος και εφόσον προκύπτουν στοιχεία να εντοπιστούν οι υπαίτιοι.

Μάλιστα ο παρουσιαστής είχε καταθέσει μήνυση κατά του Κώστα Βαξεβάνη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχαήλ Καραμαλάκη, καθώς, όπως τόνιζε σε δήλωσή του «είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του.

Το tweet του Κώστα Βαξεβάνη
Με ένα tweet όλο νόημα ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης έγραψε ότι σε λίγο θα συλληφθούν αυτοί που πυροβόλησαν τους αστυνομικούς στην Εκάλη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Ξεσηκωμός σε όλη τη...

Απεργία: Στις 28 Φεβρουαρίου ως φόρος τιμής στη μνήμη...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση...

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Ξεσηκωμός σε όλη τη...

Απεργία: Στις 28 Φεβρουαρίου ως φόρος τιμής στη μνήμη...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση...

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ανάρτηση Λ.Αυγενάκη για το Κύπελλο Cheerleading Κρήτης

ΑΝΑΛΑΡΤΗΣΗ Λ.ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ CHEERLEADING ΚΡΗΤΗΣ Ο Βουλευτής ΝΔ...

Χανιά:Σύλληψη ατόμου με πάνω από 280 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών...