Με τρεις προσομειωτές ενισχύεται η ΑΕΝ Κρήτης

Ημερομηνία:

Στην προμήθεια τριών προσομοιωτών για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης(Σούδα Χανίων), προχώρησε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η σχετική σύμβαση ύψους 917.688,04 ευρώ, υπεγράφη από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη ύστερα από ηλεκτρονικό, ανοικτό διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, η προμήθεια, αφορά σε:
Α) Έναν Προσομοιωτή Γέφυρας αποτελούμενο από 4 γέφυρες, κάθε μία από τις οποίες θα αντιπροσωπεύει ένα πλοίο και μία θέση εκπαιδευτή.
Β) Έναν Προσομοιωτή GMDSS αποτελούμενο από οκτώ θέσεις άσκησης σπουδαστών και μίας θέσης εκπαιδευτή.
Γ) Έναν Προσομοιωτή χειρισμού υγρού φορτίου αποτελούμενο από έξι σταθμούς εργασίας άσκησης σπουδαστών και μία θέση εκπαιδευτή.

Η παράδοση του εξοπλισμού στην ΑΕΝ Κρήτης θα γίνει εντός των επομένων έξι μηνών, όπως προβλέπει η Σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και της αναδόχου εταιρείας.

To έργο χρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη 2014-2020» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος στην Πράξη: «Συμπλήρωση- αναβάθμιση εξοπλισμού Σχολών Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης (ΑΕΝ ΚΡΗΤΗΣ).

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Reveil 12: Φεστιβάλ Ήχων και Οικολογίας 2025...

Το Φεστιβάλ Ήχων και Οικολογίας Reveil 12, που διοργανώνει...

Χανιά : Γαστρονομικός Διαγωνισμός Κρήτης «PATE...

ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ LA GRANDE FINALE - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ...

Reveil 12: Φεστιβάλ Ήχων και Οικολογίας 2025...

Το Φεστιβάλ Ήχων και Οικολογίας Reveil 12, που διοργανώνει...

Χανιά : Γαστρονομικός Διαγωνισμός Κρήτης «PATE...

ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ LA GRANDE FINALE - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related