Μανιτάρια ψητά

Γευστικότατα, ελαφριά και γεμάτα πρωτεΐνες.

Μανιτάρια ψητά

Υλικά (Για 4 άτομα)
800 γρ. μανιτάρια σαμπινιόν
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
Ξύσμα και χυμό ενός λεμονιού
½ κουταλάκι μπούκοβο
2 κουταλιές φρέσκο μαϊντανό
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
1. Σκουπίζετε τα μανιτάρια με ένα νωπό πανάκι (δεν τα πλένετε γιατί θα απορροφήσουν νερό και θα χαλάσουν), τα ανακατεύετε, τα κόβετε σε μικρά κομμάτια και τα βάζετε σε ένα τηγάνι που μπαίνει στον φούρνο ή σε ένα ταψί.
2.Προσθέτετε όλα τα υλικά της συνταγής και τα ανακατεύετε καλά. Τα ψήνετε στους 200οC για 5 έως 8 λεπτά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.