Μανιτάρια ψητά

Ημερομηνία:

Υλικά (Για 4 άτομα)
800 γρ. μανιτάρια σαμπινιόν
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
Ξύσμα και χυμό ενός λεμονιού
½ κουταλάκι μπούκοβο
2 κουταλιές φρέσκο μαϊντανό
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
1. Σκουπίζετε τα μανιτάρια με ένα νωπό πανάκι (δεν τα πλένετε γιατί θα απορροφήσουν νερό και θα χαλάσουν), τα ανακατεύετε, τα κόβετε σε μικρά κομμάτια και τα βάζετε σε ένα τηγάνι που μπαίνει στον φούρνο ή σε ένα ταψί.
2.Προσθέτετε όλα τα υλικά της συνταγής και τα ανακατεύετε καλά. Τα ψήνετε στους 200οC για 5 έως 8 λεπτά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αδυνάτισμα: Ποια είναι η χειρότερη στιγμή για...

Είναι φυσικό να αποφεύγουμε να τρώμε αργά το βράδυ...

Ελληνική η καλύτερη πατάτα του κόσμου –...

Δύο ελληνικές πατάτες κατάφεραν να «σκαρφαλώσουν» στην κορυφή με...

Αδυνάτισμα: Ποια είναι η χειρότερη στιγμή για...

Είναι φυσικό να αποφεύγουμε να τρώμε αργά το βράδυ...

Ελληνική η καλύτερη πατάτα του κόσμου –...

Δύο ελληνικές πατάτες κατάφεραν να «σκαρφαλώσουν» στην κορυφή με...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η μία και μοναδική λέξη στον τάφο του Φραγκίσκου – Ο «πάπας των φτωχών» πέρασε στην αιωνιότητα

Άρχισε το λαϊκό προσκύνημα στον τάφο του ποντίφικα. Ο πάπας...

Κατά τόπους βροχές στην Κρήτη την Δευτέρα (28/4)

Αναλυτική πρόγνωση. Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και...

Βούτες: Αφήνουν τα σπίτια τους λόγω των ρηγματώσεων – Με ειδικά μηχανήματα και drone θα συνεχιστούν οι έλεγχοι

"Συμπεράσματα αναμένονται μετά από ενδελεχή παρατήρηση" είπε ο πρόεδρος...

Γεύσεις και αρώματα πορτοκαλιού σήμερα στο Φόδελε

Οι πρώτες εικόνες της επιτυχημένης γιορτής. Πλήθος κόσμου συρρέει από...