Μαλεβίζι: Συνάντηση Μενέλαου Μποκέα με Μιχάλη Μπούση

Ημερομηνία:

Στο επίκεντρο της συζήτησής το σχέδιο της ΠΑΕ για την επέκταση του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μιχάλη Μπούση. Στο επίκεντρο της συζήτησης μπήκαν θέματα αθλητισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης αθλητικών υποδομών.
Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα σχέδια της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για την επέκταση Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου στην περιοχή του Σκαφιδαρά αλλά και το ενδιαφέρον τόσο της ΠΑΕ όσο και του Δήμου Μαλεβιζίου για την αξιοποίηση των εκτάσεων που ανήκουν στο Δήμο Ηρακλείου στην συγκεκριμένη περιοχή.
Ο Μενέλαος Μποκέας τόνισε πως από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Μαλεβιζίου στάθηκε στο πλευρό της ομάδας, επισημαίνοντας πως καθοριστικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση είχε η αλλαγή των χρήσεων γης στην περιοχή του Σκαφιδαρά, στο Πολεοδομικό Σχέδιο Γαζίου που έγινε με πρωτοβουλία του Δήμου.
Ο Μιχάλης Μπούσης ευχαρίστησε το Δήμαρχο Μαλεβιζίου για την αλλαγή των χρήσεων γης στην περιοχή του Σκαφιδαρά, που ουσιαστικά δίνει τη δυνατότητα στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για την υλοποίηση του σχεδιασμού της και ευχήθηκε η πολύ καλή συνεργασία των δύο πλευρών να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.
Παράλληλα στη συνάντηση συμφωνήθηκε να υπάρξουν κοινές δράσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και του Δήμου Μαλεβιζίου για τη σύνδεση τουρισμού και αθλητισμού και την ανάπτυξη του Αθλητισμού Τουρισμού.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών Γρηγόρης Φασουλάκης και Τεχνικών Έργων Γιώργος Πετούσης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Νίκος Πατραμάνης, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Ηλίας Πουρσανίδης, και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Μανόλης Βογιατζάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Χειρουργείο για τον 50χρονο – Δεν...

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο 50χρονος εργαζόμενος που τραυματίστηκε...

Σημεία Συνέντευξης του π. Υπουργού – Βουλευτή...

• Σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με τους...

Ηράκλειο: Χειρουργείο για τον 50χρονο – Δεν...

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο 50χρονος εργαζόμενος που τραυματίστηκε...

Σημεία Συνέντευξης του π. Υπουργού – Βουλευτή...

• Σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με τους...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο: Οι ξεναγοί ζητούν μέτρα τώρα στους αρχαιολογικούς χώρους

Ενώ βρισκόμαστε στην έναρξη της τουριστικής περιόδου, για μια...

Η μοναξιά «χτυπάει κόκκινο» στην Ελλάδα – Τι αποκαλύπτει πολυεθνική μελέτη

Μια νέα διεθνής μελέτη, που καταγράφει τη μοναξιά στους...

ΠΑΓΝΗ – Απόστολος Καραντάνας: Όχι στην κατάχρηση των αξονικών που ενοχοποιούνται για το 5% των καρκίνων

Οι αξονικές τομογραφίες το γνωρίζουμε όλοι, είναι ένα σημαντικό...