Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 44χρονη που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της

Ημερομηνία:

Δυσοίωνες είναι οι εκτιμήσεις των ειδικών για την εξέλιξη της υγείας της 44χρονης από την Κρήτη, που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην ΜΕΘ, μετά την επιβάρυνση της υγείας της, λόγω της θρόμβωσης που εμφανίστηκε αμέσως μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται η γυναίκα, «η κατάσταση της είναι εξαιρετικά κρίσιμη» και ότι οι γιατροί περιμένουν να διαπιστώσουν σε επόμενο χρόνο την κατάσταση της εγκεφαλικής λειτουργίας της, καθώς «ακόμη υπάρχουν υπολείμματα φαρμάκου στο αίμα της και δεν μπορούν να υπάρξουν σαφή αποτελέσματα».

Σημειώνεται ότι ο σύζυγος της δήλωσε το Σάββατο ότι η 44χρονη ειναι εγκεφαλικά νεκρή και ότι μίλησε στα τρία ανήλικα παιδιά τους και τους είπε ότι πρέπει να ετοιμάσουν την κηδεία της μητέρας τους.

Αναφορικά με την συσχέτιση της θρόμβωσης με το εμβόλιο της AstraZeneca, o Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης είπε «έχουμε στείλει ορισμένες εξετάσεις της στον ΕΟΦ», ενώ τόνισε ότι «υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις, δεν υπάρχουν αποδείξεις ώστε να μπορούμε να πούμε ότι 100% ευθύνεται το εμβόλιο της AstraZeneca για την θρόμβωση».

Υπενθυμίζεται ότι η 44χρονη γυναίκα εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca ωστόσο λίγες μέρες αργότερα άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία. 7 μέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου άρχισε να εκδηλώνει τα πρώτα συμπτώματα, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και έγινε εισαγωγή της στην Αιματολογική του νοσηλευτικού ιδρύματος με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της.

Στη συνέχεια ωστόσο επιδεινώθηκε ραγδαία και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύεται.

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Επιστρέφει κανονικά στα καθήκοντα του ο γνωστός...

Το Διοικητικό Εφετείο Χανίων έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής...

Ένωσε Κρήτη και Μακεδόνες η γιορτή του...

Ξεχωριστή αίσθηση από τις αναφορές του προεξάρχοντος Αρχιεπισκόπου Κρήτης...

Επιστρέφει κανονικά στα καθήκοντα του ο γνωστός...

Το Διοικητικό Εφετείο Χανίων έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής...

Ένωσε Κρήτη και Μακεδόνες η γιορτή του...

Ξεχωριστή αίσθηση από τις αναφορές του προεξάρχοντος Αρχιεπισκόπου Κρήτης...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η πρώτη αναγνώριση αποζημίωσης από το Δημόσιο για παρενέργεια εμβολιασμού κατά της Covid-19

Πρόκειται για ασθενή ο οποίος προσβλήθηκε από το σπάνιο...

Επιστρέφει κανονικά στα καθήκοντα του ο γνωστός γυναικολόγος, τον οποίο είχε παύσει ο υπουργός

Το Διοικητικό Εφετείο Χανίων έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής...

Λίπος στην κοιλιά: Ο «ένοχος» και πώς θα τον αντιμετωπίσετε

Είναι κοινό μυστικό ότι η περίμετρος της μέσης… απλώνει...

Ένωσε Κρήτη και Μακεδόνες η γιορτή του Αγίου Νικήτα στις Σέρρες

Ξεχωριστή αίσθηση από τις αναφορές του προεξάρχοντος Αρχιεπισκόπου Κρήτης...