Λήμνος: Νεκρός ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου – Πήγε για ψαροντούφεκο και πνίγηκε

Ημερομηνία:

Τον αναζητούσαν από το μεσημέρι στη Λήμνο και βρέθηκε νεκρός το βράδυ του Σαββάτου

Ο αδερφός του Νίκος εντοπίστηκε νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάει για ψαροντούφεκο και πνίγηκε.

O 50χρονος ήταν επαγγελματίας ψαράς και ήταν αγνοούμενος από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα limnosreport.gr, ο Νίκος Ρόκκος, που ασχολείται επαγγελματικά με το ψάρεμα έφυγε σήμερα το πρωί για την παραλία, χωρίς να δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το λιμεναρχείο.

Επιχείρηση του Λιμενικού
Από το Λιμενικό υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση με τη συμμετοχή 4 πλοίων καθώς και 6 ιδιωτικών σκαφών ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Άνδρες του λιμενικού σώματος τις απογευματινές ώρες εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για ερεύνα.

Τελικά το πτώμα του εντοπίστηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ από ιδιώτη στην παραλία Αμνίου – Άγιος Γεώργιος στην περιοχή της κοινότητας Παναγιά.

Πολύ δύσκολες στιγμές
Ανείπωτη θλίψη για τον Στέλιο Ρόκκο, που τον Ιούνιο του 2021 είχε χάσει εντελώς ξαφνικά και τον άλλο αδερφό του από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 50 ετών.

Το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος στη Θεσσαλονίκη μάλιστα, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, έβγαλε ανακοίνωση στήριξης του γνωστού καλλιτέχνη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μητσοτάκης: Αποφασισμένος να διεκδικήσει την πρωθυπουργία και...

Ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μιας...

Πωλείται το εμβληματικό αυτοκίνητο του Ανδρέα Παπανδρέου

Το αυτοκίνητο του Ανδρέα Παπανδρέου βρίσκεται στην Αθήνα, στα...

Μητσοτάκης: Αποφασισμένος να διεκδικήσει την πρωθυπουργία και...

Ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μιας...

Πωλείται το εμβληματικό αυτοκίνητο του Ανδρέα Παπανδρέου

Το αυτοκίνητο του Ανδρέα Παπανδρέου βρίσκεται στην Αθήνα, στα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έτσι το φυσικό φως κάνει καλύτερο τον ύπνο μας

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να κλείνουμε καλά τα...

Απογειώνεται ο τουρισμός στην Κρήτη – Πληρότητες ως και 100% τον Ιούνιο

Ολοένα και περισσότεροι τουρίστες στη Κρήτη γυρίζουν την πλάτη...

Μητσοτάκης: Αποφασισμένος να διεκδικήσει την πρωθυπουργία και για 3η θητεία

Ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μιας...