Λασίθι:Μεγάλη ανθρωπιστική βοήθεια από τον Δήμο Αγίου Νικολάου στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Ημερομηνία:

Στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας, προκειμένου να συνδράμει τους κατοίκους που τα σπίτια τους έχουν υποστεί μερική ή ολική καταστροφή, προχώρησε ο Δήμος Αγίου Νικολάου.

Συγκεκριμένα, μετά από συνεννόηση με το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, με συντονιστή τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Θωμά Χαριτάκη και την συνδρομή ξενοδοχείων της ευρύτερης περιοχής που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του, απέστειλε μεγάλη ποσότητα κρεβατιών, στρωμάτων,σεντονιών,πετσετών, μαξιλαριών καθώς και ειδών καθαριότητας στο Αρκαλοχώρι,σε αποστολή που οργανώθηκε την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Θωμάς Χαριτάκης, σε δήλωση του, ευχαριστώντας τους υπευθύνους των ξενοδοχείων Blue Palace, Domes of Elounda, Elounda Beach, Elounda Bay, δήλωσε ότι διαχρονικά οι άνθρωποι του τουρισμού ανταποκρίνονται και συνδράμουν τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου για το κοινό καλό.

Μάλιστα όπως έκανε γνωστό, τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον υφιστάμενο προγραμματισμό, θα υπάρξει αποστολή επιπλέον ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους μετά την εκδήλωση έμπρακτου ενδιαφέροντος και άλλων ξενοδοχείων του Αγίου Νικολάου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λασίθι:Άρθρο Δημάρχου Αγίου Νικολάου Μανώλη Μενεγάκη

Το Όραμά μας για τον Δήμο. Μαζί με τους...

Λασίθι:Συμβάσεις για ανασκαφές σε αρχαία Δρήρο και...

Δύο σημαντικές συμβάσεις για την ανασκαφή αρχαιολογικών χώρων στην...

Λασίθι:Άρθρο Δημάρχου Αγίου Νικολάου Μανώλη Μενεγάκη

Το Όραμά μας για τον Δήμο. Μαζί με τους...

Λασίθι:Συμβάσεις για ανασκαφές σε αρχαία Δρήρο και...

Δύο σημαντικές συμβάσεις για την ανασκαφή αρχαιολογικών χώρων στην...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δημιουργείται εθνικό δίκτυο μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας – Η πρόταση για την Κρήτη

Χρηματοδοτούνται με 41,22 εκατ. ευρώ 107 νέες προτάσεις. Η δημιουργία...

Τέλος χρόνου με την κτηματογράφηση- Η διαδικασία για να μη χάσετε τα ακίνητα σας

Εάν δεν δηλωθούν τα ακίνητα, τότε καταλήγουν στο ελληνικό...

Εκλογές στη Γερμανία: Ποιος είναι ο Φρίντριχ Μερτς και ποια είναι η ατζέντα του

Ο Φρίντριχ Μερτς χωρίς προηγούμενη κυβερνητική εμπειρία, καλείται να...