Κτηματολόγιο: Δεύτερη ευκαιρία για δηλώσεις σε 256 περιοχές

Ημερομηνία:

Δεύτερη ευκαιρία για να δηλώσουν την ακίνητη περιουσία τους στο Κτηματολόγιο έχουν οι ιδιοκτήτες σε 12 δήμους και 244 προκαποδιστριακούς ΟΤΑ στις Περιφερειακές Ενότητες Καστοριάς, Φλώρινας, Δράμας, Ξάνθης, Χαλκιδικής, Σάμου, Ικαρίας και Χίου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το Κτηματολόγιο χθες, οι ιδιοκτήτες που έχουν ακίνητα στις προαναφερόμενες περιοχές έχουν περιθώριο να υποβάλουν δήλωση έως τις 30 Μαΐου 2019. Σημειώνεται ότι η αρχική προθεσμία λήγει την ερχόμενη Δευτέρα 15 Απριλίου.

Οι ιδιοκτήτες που διαθέτουν ακίνητα στις περιοχές αυτές και κατοικούν στην Αττική, στην περίπτωση που δεν υποβάλουν ηλεκτρονική δήλωση μπορούν να τα δηλώσουν στο Κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Γαλάτσι επί της Λεωφόρου Βεΐκου 137.

Οσοι από τους ιδιοκτήτες κατοικούν στη Θεσσαλονίκη και έχουν ακίνητα σε Καστοριά, Φλώρινα, Δράμα, Ξάνθη και Χαλκιδική μπορούν να εξυπηρετηθούν από το Γραφείο Κτηματογράφησης Θεσσαλονίκης (Σαράφη 48 Β – Φοίνικας).

Σημειώνεται πως η τελευταία παράταση που ανακοινώθηκε από το Κτηματολόγιο αφορά πέντε περιοχές στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου. Ειδικότερα, οι ιδιοκτήτες που διαθέτουν ακίνητα στους καλλικρατικούς Δήμους Γόρτυνας, Φαιστού, Μινώα Πεδιάδας, Αρχανών – Αστερουσίων και Βιάννου έχουν περιθώριο έως τις 27 Μαΐου να δηλώσουν την ακίνητη περιουσία τους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πώς θα μοιράζεται μια περιουσία χωρίς διαθήκη

Τι θα αλλάξει στις κληρονομιές. Η αντίστροφη μέτρηση για την...

Αγορά εργασίας: Με «ψαλιδισμένα φτερά» η δυναμική...

Η αγορά εργασίας τον Μάρτιο ζεστάθηκε με προσλήψεις «σεζονίστας»....

Πώς θα μοιράζεται μια περιουσία χωρίς διαθήκη

Τι θα αλλάξει στις κληρονομιές. Η αντίστροφη μέτρηση για την...

Αγορά εργασίας: Με «ψαλιδισμένα φτερά» η δυναμική...

Η αγορά εργασίας τον Μάρτιο ζεστάθηκε με προσλήψεις «σεζονίστας»....
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο: Οι ξεναγοί ζητούν μέτρα τώρα στους αρχαιολογικούς χώρους

Ενώ βρισκόμαστε στην έναρξη της τουριστικής περιόδου, για μια...

Η μοναξιά «χτυπάει κόκκινο» στην Ελλάδα – Τι αποκαλύπτει πολυεθνική μελέτη

Μια νέα διεθνής μελέτη, που καταγράφει τη μοναξιά στους...

ΠΑΓΝΗ – Απόστολος Καραντάνας: Όχι στην κατάχρηση των αξονικών που ενοχοποιούνται για το 5% των καρκίνων

Οι αξονικές τομογραφίες το γνωρίζουμε όλοι, είναι ένα σημαντικό...