Κρήτη – τροχαίο: Θρήνος για τον 33χρονο Αντώνη που “έσβησε” στην άσφαλτο…

Ημερομηνία:

Απέραντη θλίψη και βαρύ πένθος έχει σκορπίσει ο θάνατος του 33χρονου οδηγού της μηχανής λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον Aδελιανό Kάμπο Ρεθύμνου.

Tη ζωή του στην άσφαλτο έχασε ο 33χρονος Αντώνης Παναρετάκης, επιχειρηματίας στην πόλη του Ρεθύμνου και ιδιοκτήτης beach bar.

Ο άτυχος νέος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία με μεγάλο κύκλο και όλοι μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια. Ο 33χρονος Αντώνης οδηγούσε τη μηχανή του λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν εκείνη ξέφυγε, κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες, της πορείας της με συνέπεια να προσκρούσει σε κολώνα φωτισμού.

Ο θάνατος του οδηγού ήταν ακαριαίος καθώς όταν βρέθηκαν στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ ο 33χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Υπενθυμίζεται ότι από την αρχή του έτους η Κρήτη θρηνεί 28 ανθρώπινες ζωές στην άσφαλτο ενώ ζωντανές είναι ακόμh οι μνήμες από το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που έγινε πριν από λίγες ημέρες στα Χανιά όπου δύο νέοι άνθρωποι, μόλις 15 και 23 ετών, έχασαν τη ζωή τους ενώ μία 23χρονη φίλη τους δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σημειώνεται ότι σοβαρό τροχαίο καταγράφηκε και τα ξημερώματα στην Εθνικό Οδό στο ύψος του κόμβου στο Κολυμπάρι Χανίων με ένα ΙΧ να γίνεται κυριολεκτικά σμπαράλια…https://www.ekriti.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Ανακοίνωση της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ για την...

Η Διοίκηση της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ρεθύμνου, χαιρετίζει...

Κρήτη: Φωτιά σε διαμέρισμα στο Ρέθυμνο

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής για κατάσβεση της...

Ρέθυμνο:Ανακοίνωση της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ για την...

Η Διοίκηση της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ρεθύμνου, χαιρετίζει...

Κρήτη: Φωτιά σε διαμέρισμα στο Ρέθυμνο

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής για κατάσβεση της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Χανίων:Εορτασμός Εργατικής Πρωτομαγιάς στο Πασακάκι

Η Δημοτική Κοινότητα Μουρνιών σε συνεργασία με το Εργατικό...

Δήμος Πλατανιά:Πρόσκληση στο 3ο Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού και Εμπειριών

“ Πρόσκληση στο 3ο Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού & Εμπειριών,...