Κρήτη:Συναντήσεις της Συντονίστριας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης στην Αθήνα

Ημερομηνία:

Προγραμματισμένες συναντήσεις στο Υπουργείο Εσωτερικών και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας πραγματοποίησε η Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μαρία Κοζυράκη στο πλαίσιο διήμερης παραμονής της στην Αθήνα, προκειμένου να προωθήσει θέματα που αφορούν το φορέα.

Στο Υπουργείο Εσωτερικών συναντήθηκε με το Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Παναγιώτη Θεοδορικάκο και με το Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη, με ατζέντα επικεντρωμένη κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Κρήτης, θέτοντας ως προτεραιότητα την απαραίτητη ενδυνάμωση συγκεκριμένων οργανικών μονάδων του φορέα σε στελεχιακό δυναμικό για την άσκηση αρμοδιοτήτων που αφορούν άμεσα την τοπική αυτοδιοίκηση.

Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας η συνάντηση με τον Υπουργό Κωστή Χατζηδάκη αφορούσε ζητήματα δασικής πολιτικής. Τέλος, η Συντονίστρια συμμετείχε σε συναντήσεις εργασίας με επιτελής της Γενικής Γραμματείας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων τόσο για θέματα της Γενικής Διεύθυνσης Δασών & Δασικού Περιβάλλοντος όσο και για θέματα της Γενικής Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Πολιτικής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής του «16ου Ιστορικού...

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η ισχύς...

“Είδαμε ένα θαύμα μπροστά στα μάτια μας”:...

Απτή η απόδειξη ότι το πρόγραμμα έχει πετύχει λέει...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής του «16ου Ιστορικού...

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η ισχύς...

“Είδαμε ένα θαύμα μπροστά στα μάτια μας”:...

Απτή η απόδειξη ότι το πρόγραμμα έχει πετύχει λέει...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Μαλεβιζίου: 50% έκπτωση σε 100 δημότες μας για να βρεθούν στο πλάι του ΟΦΗ στις 17 Μάϊου

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα διευκολύνονται 100 δημότες...

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Σούζυ Καζαντζίδου

Η Σούζυ Καζαντζίδου έδινε πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο...

Πέθανε ο Νίκος Παλαιοκώστας

Ο Νίκος Παλαιοκώστας, μεγαλύτερος αδερφός του Βασίλη Παλαιοκώστα, άφησε...

Πάπας Φραγκίσκος: Ξεκίνησε η κηδεία – Χιλιάδες κόσμου στο ύστατο χαίρε

Το ύστατο χαίρε λένε σήμερα στον πάπα Φραγκίσκο χιλιάδες...