Κρήτη:Συμπαράσταση από την Ένωση Περιφερειών στους σεισμόπληκτους της Κρήτης με πρωτοβουλία Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη

Ημερομηνία:

Την αλληλεγγύη του και τη συμπαράστασή του προς τους πληγέντες Κρητικούς από τον σεισμό στο Αρκαλοχώρι εξέφρασε με δήλωσή του το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας μετά από πρόταση του επικεφαλής της παράταξης «Η Κρήτη μπροστά», Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη, έθεσε υπ’ όψιν του σώματος σχετικό κείμενο, το οποίο υιοθετήθηκε κατά πλειοψηφία από τα μέλη του ΔΣ. Σε αυτό οι εκπρόσωποι των Περιφερειών όλης της χώρας εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Κρήτης και δηλώνουν την ετοιμότητά τους να συνδράμουν όπου τους ζητηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΝΠΕ έχει ως εξής:
«Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας εκφράζει την αλληλεγγύη της και τη συμπαράστασή της στους δοκιμαζόμενους Κρητικούς συμπολίτες μας μετά το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου.
Όλοι οι μηχανισμοί της ελληνικής Πολιτείας με προεξάρχουσα την Αυτοδιοίκηση έχουμε χρέος συνδρομής σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η άμεση παρέμβαση για την ανακούφιση των πληγέντων και την ταχεία αποκατάστασή τους είναι προτεραιότητα για όλους μας και η ΕΝΠΕ δηλώνει έτοιμη να παράσχει κάθε συνδρομή στο πλαίσιο της αλληλεγγύης μεταξύ των φορέων Αυτοδιοίκησης».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σε αυξημένη επιφυλακή το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρεθύμνου...

Τόσο το προσωπικό όσο και τα πλωτά και χερσαία...

Ποινή κάθειρξης 5 ετών στην 40χρονη για...

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία σε βαριά σκοπούμενη...

Σε αυξημένη επιφυλακή το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρεθύμνου...

Τόσο το προσωπικό όσο και τα πλωτά και χερσαία...

Ποινή κάθειρξης 5 ετών στην 40χρονη για...

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία σε βαριά σκοπούμενη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ με τις αγροτικές επιδοτήσεις αποκαλύπτει το Politico

Για μία από τις μεγαλύτερες απάτες στον αγροτικό τομέα...

Ποινή κάθειρξης 5 ετών στην 40χρονη για την επίθεση με το βιτριόλι

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία σε βαριά σκοπούμενη...

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ οδηγός μηχανής μετά από σοβαρό τροχαίο

Ο οδηγός είναι βαρύτατα τραυματισμένος Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο...