Κρήτη: «Ψυχρολουσία» 900 ευρώ για πατέρα και τα δύο του παιδιά

Ημερομηνία:

Σε… ψυχρολουσία κατέληξε την Κυριακή μία επαναλαμβανόμενη διαδρομή για ένα πατέρα και τα δύο του παιδιά, 21 και 22 ετών.

Ο κ. Χουδετσανάκης κινείτο επί της Εθνικής Οδού με προορισμό ελαιουργείο στην περιοχή της Φοινικιάς, όπου εργάζονται και οι τρεις, όταν τους σταμάτησε για έλεγχο η ΕΛ.ΑΣ. και τους επέβαλλε το πρόστιμο των 900 ευρώ.

«Μου είπαν για υπεράριθμο αριθμό επιβατών μέσα στο αυτοκίνητο», ανέφερε ο ίδιος στο Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, συνεχίζοντας «Είμαι υπεράριθμος εγώ με τα παιδιά μου που ζούμε στο ίδιο σπίτι, εργαζόμαστε μαζί, είμαστε μαζί όλη μέρα και όλη νύχτα…».

«Έκοψαν και στους τρεις μας πρόστιμο. Δηλαδή, 900 ευρώ, μέσα σε πέντε λεπτά», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Χουδετσανάκης.

Σημειώνεται πως – όπως είπε ο ίδιος – δεν ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο όχημά του, ωστόσο, τις προηγούμενες φορές, δεν κατέληγε σε πρόστιμο, όταν ο κ. Χουδετσανάκης εξηγούσε πως με τα παιδιά του ζουν στο ίδιο σπίτι και έχουν ως προορισμό την κοινή τους εργασία, επιδεικνύοντας και τα σχετικά έγγραφα.

Λίγες ώρες μετά το συμβάν, ο κ. Χουδετσανάκης, αποφάσισε να καταθέσει ένσταση, μην κρύβοντας, ωστόσο, τη δυσαρέσκειά του για το συμβάν.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ και τα όσα δήλωσε ο ίδιος στο Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV:

neakriti.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά : Δήλωση Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για...

Με ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση πληροφορήθηκα την απώλεια του...

Το Politikakritis.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των...

Στο πλευρό των συντακτών και των εργαζομένων στα Μέσα...

Χανιά : Δήλωση Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για...

Με ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση πληροφορήθηκα την απώλεια του...

Το Politikakritis.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των...

Στο πλευρό των συντακτών και των εργαζομένων στα Μέσα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το Politikakritis.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ για τις Συλλογικές Συμβάσεις

Στο πλευρό των συντακτών και των εργαζομένων στα Μέσα...

Πανεργατική απεργία: Πανελλαδικός ξεσηκωμός την Τετάρτη – Την Τρίτη απεργούν τα ΜΜΕ

Δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι θα συμμετάσχουν στην πανεργατική απεργία...