Κρήτη:Πλατφόρμα Εύρεσης Εργασίας και Εργασιακής Καθοδήγησης Mentoring.

Ημερομηνία:

Ενημερωτική Συνάντηση Περιφέρειας Κρήτης και Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στο Ηράκλειο για την καινοτόμα πλατφόρμα Εύρεσης Εργασίας και Εργασιακής Καθοδήγησης Mentoring.

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου πρόκειται να παρουσιάσουν σε κάθε ενδιαφερόμενο την καινοτόμα πλατφόρμα Mentoring (https://mentoring.sw.hmu.gr/). Η πλατφόρμα στοχεύει στην αύξηση της απασχόλησης σε επίπεδο Κρήτης ως μέρος του Περιφερειακού Σχεδιασμού κοινωνικής και εργασιακής ένταξης.

Η πλατφόρμα αναπτύχθηκε από το ΕΛΜΕΠΑ, Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας για λογαριασμό της Περιφέρειας Κρήτης, αρχικώς ως συνοδευτικό μέτρο του ΤΕΒΑ, εξελίχθηκε σε ένα πολύ εύκολο και χρήσιμο εργαλείο εύρεσης εργασίας και απόκτησης εργασιακής καθοδήγησης, το οποίο απευθύνεται σε επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό αλλά και ανθρώπους που αναζητούν εργασία. Η χρήση της πλατφόρμας είναι δωρεάν για όλους.

Την Τρίτη, 4 Απριλίου 2023 και ώρα 6:00-8:00μ.μ, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί δια ζώσης η επόμενη ενημερωτική συνάντηση στην αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στην οποία καλούνται εργοδότες αλλά και ιδιώτες να ενημερωθούν για τις ωφέλειες που μπορούν να λάβουν από την πλατφόρμα Mentoring. Είσοδος ελεύθερη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Καίγεται» το Ηράκλειο: Έξαλλοι πανηγυρισμοί για τη...

Ο κόσμος του ΟΦΗ βγήκε στους δρόμους για να...

Παράλληλες δράσεις στο πλαίσιο της έκθεσης «ΔΗΠΕΘΕ...

Το πρόγραμμα των δράσεων. Ο Δήμος Χανίων, η Δημοτική Πινακοθήκη...

«Καίγεται» το Ηράκλειο: Έξαλλοι πανηγυρισμοί για τη...

Ο κόσμος του ΟΦΗ βγήκε στους δρόμους για να...

Παράλληλες δράσεις στο πλαίσιο της έκθεσης «ΔΗΠΕΘΕ...

Το πρόγραμμα των δράσεων. Ο Δήμος Χανίων, η Δημοτική Πινακοθήκη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

“Γνωριμία με την γλώσσα μας” με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στον Άγιο Νικόλαο

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τη φιλαναγνωσία,...

Το εμβόλιο κατά του έρπητα ζωστήρα συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο άνοιας

Όπως επιβεβαιώνει νέα μελέτη. Σε μελέτη, με επικεφαλής την Ιατρική...

Tη νομιμότητα των Airbnb στην Πλάκα αποφασίζει το ΣτΕ

Αν είναι συνταγματικό το καθεστώς των βραχυχρόνιων μισθώσεων ακινήτων...