Κρήτη:Περιοχή του Ρεθύμνου με την υψηλότερη θερμοκρασία

Ημερομηνία:

Καιρός: Στους 36 βαθμούς έφθασε η θερμοκρασία
Τους 36 βαθμούς ξεπέρασε οριακά η θερμοκρασία σήμερα, με τις θερμότερες περιοχές της χώρας τα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, η Κρήτη, το Ανατολικό Αιγαίο και τα βορειοανατολικά της Θράκης.

Σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, η απολύτως μέγιστη θερμοκρασία σημειώθηκε στο Φράγμα Ποταμών Ρεθύμνου (36,2 βαθμοί Κελσίου) και ακολούθησαν η Αμαλιάδα (35,7) και το Σπήλι Ρεθύμνου (35,4).

Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα δυτικά και βορειοδυτικά αναμένονται αύριο, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή περαιτέρω άνοδο στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αραιές νεφώσεις αναμένονται αύριο σε όλη τη χώρα, οι οποίες στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο θα είναι πυκνότερες. Πιθανότητα τοπικών βροχών υπάρχει κυρίως για το Ιόνιο, την Ήπειρο και την Κεντροδυτική Μακεδονία. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες, κυρίως στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 14 έως 31, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα από 17 έως 34, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 33, στα νησιά του Ιονίου από 23 έως 29, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 15 έως 34, στα Δωδεκάνησα από 18 έως 35, στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου από 16 έως 33 και στην Κρήτη από 19 έως 36.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις και οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Θεατρικά Αναλόγια από το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης

Παράλληλες δράσεις στο πλαίσιο της έκθεσης «ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης...

Εγκαίνια αναδυόμενης (pop-up) έκθεσης στο Αρχαιολογικό Μουσείο...

Δεσμοί Τέχνης 8 οκτώ σύγχρονα γλυπτά – ∞ άπειροι διαχρονικοί...

Θεατρικά Αναλόγια από το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης

Παράλληλες δράσεις στο πλαίσιο της έκθεσης «ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης...

Εγκαίνια αναδυόμενης (pop-up) έκθεσης στο Αρχαιολογικό Μουσείο...

Δεσμοί Τέχνης 8 οκτώ σύγχρονα γλυπτά – ∞ άπειροι διαχρονικοί...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο:Δήλωση του Διοικητή του ΓΝΡ για την ολοκλήρωση ενός ιδιαίτερα απαιτητικού εορταστικού τριημέρου

Με αφορμή την ολοκλήρωση ενός ιδιαίτερα απαιτητικού εορταστικού τριημέρου,...

Θεατρικά Αναλόγια από το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης

Παράλληλες δράσεις στο πλαίσιο της έκθεσης «ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης...

Εγκαίνια αναδυόμενης (pop-up) έκθεσης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων

Δεσμοί Τέχνης 8 οκτώ σύγχρονα γλυπτά – ∞ άπειροι διαχρονικοί...

Χανιά:Εθελοντική αιμοδοσία στην Παλαιόχωρα, του Δήμου Καντάνου-Σελίνου

Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών...