Κρήτη:Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο Παγκρήτιο Φόρουμ

Ημερομηνία:

Προσαρμοσμένο στις δύσκολες συνθήκες, λόγω Κορωνοϊού, ήταν φέτος το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΩΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ & ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ, το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά διαδικτυακά σήμερα Σάββατο 24 Απριλίου.

Ξενοδόχοι, διευθυντές και υπεύθυνοι προμηθειών ξενοδοχείων, κτηνοτρόφοι, παραγωγοί και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων, αλλά και βιοτέχνες που σχετίζονται με τον τουρισμό (πχ είδη συσκευασίας, καθαριστικά, εξοπλισμός κλπ) είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, μέσω ειδικής πλατφόρμας, σε προκαθορισμένα ραντεβού, με σκοπό την αξιοποίηση της τοπικής παραγωγής αγροτικών, μεταποιημένων και βιοτεχνικών προϊόντων από τα τοπικά ξενοδοχεία.

Το 9ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ διοργανώνουν και φέτος τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, το Παράρτημα Κρήτης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), οι Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Το εγχείρημα έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία κατά τις οκτώ προηγούμενες διοργανώσεις, έχει βραβευθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική αγορά, καθώς έχει δώσει τη δυνατότητα σε πολλούς ξενοδόχους να προμηθευτούν τοπικά προϊόντα απ’ ευθείας από τους παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μεταποιητές και βιοτέχνες, χτίζοντας μια οικονομική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές.

«Φέτος δεν υπήρχε η δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε από κοντά αυτές τις συναντήσεις, αλλά σκεφθήκαμε ότι άξιζε τον κόπο να τολμήσουμε κάτι που αρχικά φαινόταν ακατόρθωτο και σίγουρα δεν υπήρχε προηγούμενη εμπειρία» ανέφερε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης και επισήμανε «καταφέραμε, μέσω της πλατφόρμας, να συντονίσουμε 222 συμμετέχοντες και παρά τις αναμενόμενες δυσκολίες, να τους βοηθήσουμε να ¨συναντηθούν¨ διαδικτυακά με παλιούς συνεργάτες και νέους πελάτες. Τα αποτελέσματα είναι σημαντικά και ελπιδοφόρα αποδεικνύοντας ότι η επιχειρηματικότητα πρέπει και μπορεί να βρίσκει διεξόδους ανάπτυξης και συνεργασίας »

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι εργαζόμενοι...

Την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, πραγματοποίησε την...

Ηράκλειο: Το “ευχαριστώ” του ΠΑΓΝΗ για την...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκησης ετοιμότητας «ΠΑΣΙΦΑΗ» που...

Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι εργαζόμενοι...

Την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, πραγματοποίησε την...

Ηράκλειο: Το “ευχαριστώ” του ΠΑΓΝΗ για την...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκησης ετοιμότητας «ΠΑΣΙΦΑΗ» που...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 22.02.2025]

Τα Do's και τα Don'ts στα ζώδια σήμερα από...

Αυτό το ρήγμα δεν θα μπαζωθεί

Το ρήγμα στην κοινωνία και στον τρόπο που αντιμετωπίζει...

Τουρισμός: Τα απανωτά ρεκόρ και ο αστερίσκος της Σαντορίνης – Το στοίχημα της σεζόν

Αβεβαιότητα προκαλεί η σεισμική δραστηριότητα στη Σαντορίνη - Τι...

Το Σάββατο η πιο κρύα ημέρα της κακοκαιρίας Coral – Η εξέλιξη του κύματος ψύχους

Τα θερμόμετρα το Σάββατο αναμένεται να δείξουν τις χαμηλότερες...