Κρήτη: Η κακή χρονιά οδηγεί σε πώληση 271 ξενοδοχεία!

Ημερομηνία:

Πωλητήριο έχει μπει σε τουλάχιστον 272 ξενοδοχεία της Κρήτης, λόγω και της κακής χρονιάς στον τουρισμό.

Μόνο σε ένα γνωστό ιστότοπο υπάρχουν μόνο για το νομό Ηρακλείου 114 αγγελίες πώλησης ξενοδοχειακών μονάδων, μικρών και μεγάλων! Για τα Χανιά 57, το Ρέθυμνο 45 και για το Λασίθι 56.

Τα περισσότερα, κυρίως μεγάλα, πωλούνται στην περιοχή της Χερσονήσου. Για παράδειγμα, αναρτήθηκε αγγελία πώλησης ξενοδοχείου 360 δωματίων δίπλα στη θάλασσα, στην τιμή των 85 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχουν και άλλες αγγελίες για μεγάλες μονάδες.

Ο πραγματικός αριθμός των προς πώληση ξενοδοχείων μπορεί να είναι μεγαλύτερος από αυτόν που καταγράφεται στην έρευνα, αν ληφθεί υπόψη ότι υπάρχουν και άλλοι διαδικτυακοί τόποι που διαθέτουν αγγελίες με το εν λόγω περιεχόμενο. Οι δυσκολίες, βέβαια, που αντιμετωπίζει ο τουρισμός λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού δεν αποκλείεται να αυξήσει περαιτέρω τον αριθμό των πωλήσεων τους επόμενους μήνες οπότε θα φανεί το πλήρες μέγεθος των συνεπειών στην αγορά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου τη Δευτέρα...

Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 18:00 θα συνεδριάσει στο...

Τα 50 καλύτερα φαγητά με αυγά του...

Τα ελληνικά πιάτα με αυγά δεν θα μπορούσαν να...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου τη Δευτέρα...

Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 18:00 θα συνεδριάσει στο...

Τα 50 καλύτερα φαγητά με αυγά του...

Τα ελληνικά πιάτα με αυγά δεν θα μπορούσαν να...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Ξεσηκωμός σε όλη τη χώρα – Κατεβάζουν ρολά τα πάντα

Απεργία: Στις 28 Φεβρουαρίου ως φόρος τιμής στη μνήμη...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2025

Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 18:00 θα συνεδριάσει στο...

Εξιχνιάσθηκαν δυο περιπτώσεις κλοπών στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπές και...