Κώστας Σκρέκας: Αναμόρφωση του περιεχομένου των δασικών χαρτών και διόρθωση των σφαλμάτων από τις υπηρεσίες

Ημερομηνία:

Σε διορθώσεις στα σφάλματα που έχουν γίνει στο θεματικό περιεχόμενο των δασικών χαρτών θα προχωρήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως ανέφερε σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

Ο κ. Σκρέκας τόνισε ότι οι διορθώσεις των αστοχιών θα γίνουν με οριζόντιες εσωτερικές διαδικασίες, δίχως να χρειάζεται να προηγηθεί υποβολή αντίρρησης και χωρίς κόστος για τους πολίτες.

«Θα διορθώσουμε τα σφάλματα χωρίς ταλαιπωρία για τον πολίτη και χωρίς κόστος με εσωτερική διαδικασία για αυτό εξετάζουμε ξανά τους χάρτες και βλέπουμε που υπάρχουν αυτά τα σφάλματα. Οι πολίτες θα πρέπει να περιμένουν να διορθωθούν τα πρόδηλα σφάλματα, να συμπεριληφθούν στους δασικούς χάρτες οι αποφάσεις της διοίκησης που δεν έχουν συμπεριληφθεί και να δοθεί λύση στα προβλήματα που έχουν προκύψει. Επίσης μειώσαμε το τέλος υποβολής αντιρρήσεων κατά 50%», ανέφερε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο Υπουργός πρόσθεσε ότι η κύρωση των δασικών χαρτών αποτελεί έργο εθνικής σημασίας το οποίο υλοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα και αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ολοκλήρωση του κτηματολογίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σάλος με τη συμπεριφορά εκπαιδευτικού – Βάζει...

Απίστευτες καταγγελίες γονέων και εκπαιδευτικών παραγόντων για τις συμπεριφορές...

Euractiv για Ομάδα Αλήθειας: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης...

Άλλο ένα διεθνές μέσο, μετά το Politico και τη...

Σάλος με τη συμπεριφορά εκπαιδευτικού – Βάζει...

Απίστευτες καταγγελίες γονέων και εκπαιδευτικών παραγόντων για τις συμπεριφορές...

Euractiv για Ομάδα Αλήθειας: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης...

Άλλο ένα διεθνές μέσο, μετά το Politico και τη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related