Κόσμος : Πατέρας ξέχασε την τετράχρονη κόρη του στο τρένο – Τη βρήκε 20 χρόνια μετά

Ημερομηνία:

Ένα κοριτσάκι που είχε χαθεί σε τρένο όταν ήταν μόλις τεσσάρων ετών, βρήκε ξανά την οικογένειά της μετά από δύο… δεκαετίες!Η γυναίκα, που όταν ήταν μικρή ξεχάστηκε στο τρένο από τον πατέρα της, μεγάλωσε με θετούς γονείς, καθώς -μυστηριωδώς- ταξίδεψε από τη Λευκορωσία στη Ρωσία και η οικογένειά της δεν κατάφερε ποτέ να την εντοπίσει.

Είκοσι χρόνια μετά, ο σύντροφός της απλά έκανε μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο και βρήκε την πραγματική οικογένεια της Yulia Gorina.

Η 24χρονη αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να ταξιδέψει για να βρει την οικογένειά της, με την οποία έκαναν τεστ DNA για να σιγουρευτούν, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Sun.

Οι γονείς της, που σήμερα είναι κοντά στα 50, την υποδέχθηκαν με συγκίνηση, ενώ ο πατέρας της τής ζήτησε «συγγνώμη».Η Yulia θυμάται μόνο να ταξιδεύει με έναν άνδρα και μία γυναίκα και να αποφεύγουν τις Αρχές. Μετά από τρεις εβδομάδες, εντοπίστηκε από αστυνομικούς και αφού απέτυχαν στον εντοπισμό της οικογένειάς της, την μετέφεραν σε ορφανοτροφείο, όπου και μεγάλωσε. Λίγα χρόνια μετά, υιοθετήθηκε από μία οικογένεια με δύο γιους.

Όταν οι πραγματικοί της γονείς πήγαν στην αστυνομία για να δηλώσουν την εξαφάνιση της 4χρονης κόρης τους, θεωρήθηκαν ύποπτοι για δολοφονία.

Άγνωστο παραμένει το ποιος ευθύνεται για την απαγωγή της.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εκλογές στη Γερμανία: Ποιος είναι ο Φρίντριχ...

Ο Φρίντριχ Μερτς χωρίς προηγούμενη κυβερνητική εμπειρία, καλείται να...

Γερμανικές εκλογές: Σεισμός από τα πρώτα exit...

Επικράτηση CDU, 20% η Ακροδεξία. Ανακοινώθηκαν τα πρώτα exit polls...

Εκλογές στη Γερμανία: Ποιος είναι ο Φρίντριχ...

Ο Φρίντριχ Μερτς χωρίς προηγούμενη κυβερνητική εμπειρία, καλείται να...

Γερμανικές εκλογές: Σεισμός από τα πρώτα exit...

Επικράτηση CDU, 20% η Ακροδεξία. Ανακοινώθηκαν τα πρώτα exit polls...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δημιουργείται εθνικό δίκτυο μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας – Η πρόταση για την Κρήτη

Χρηματοδοτούνται με 41,22 εκατ. ευρώ 107 νέες προτάσεις. Η δημιουργία...

Τέλος χρόνου με την κτηματογράφηση- Η διαδικασία για να μη χάσετε τα ακίνητα σας

Εάν δεν δηλωθούν τα ακίνητα, τότε καταλήγουν στο ελληνικό...

Εκλογές στη Γερμανία: Ποιος είναι ο Φρίντριχ Μερτς και ποια είναι η ατζέντα του

Ο Φρίντριχ Μερτς χωρίς προηγούμενη κυβερνητική εμπειρία, καλείται να...