Κορωνοϊός: Απαγορεύονται οι απολύσεις – Η παρέμβαση της κυβέρνησης για να προστατέψει τις θέσεις εργασίας

Ημερομηνία:

Στην απαγόρευση των απολύσεων, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, αναμένεται να προχωρήσει η κυβέρνηση. Στόχος η προστασία των θέσεων εργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης θα κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις.

Ο υπουργός έδωσε μάλιστα εντολή να μην δίνεται κανένα βοήθημα σε όσες επιχειρήσεις απολύουν εργαζόμενους εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας που αντιμετωπίζει η χώρα αυτό το διάστημα.

Στις 12 το μεσημέρι οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων θα ανακοινώσουν τη δεύτερη δέσμη οικονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την εξάπλωση του κοροναϊού.

Παράλληλα, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», o υπουργός των Οικονομικών σημείωσε ότι τα μέτρα που θα εξαγγελθούν σήμερα είναι τα δεύτερα που λαμβανονται, ενώ αναμένονται κι άλλα προσεχώς.

Σύμφωνα με τον ισχυρό άντρα της ελληνικής οικονομίας, από τα σημερινά μέτρα -πακέτο δύο δισ.- «το ένα θα πάει στις επιχειρήσεις που κλείνουν, στους αυτοαπασχολούμενους και στους ελεύθερους επαγγελματίες. Το υπόλοιπο ένα δισ. σε 700.000 εργαζόμενους».

parapolitika.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Ξεσηκωμός σε όλη τη...

Απεργία: Στις 28 Φεβρουαρίου ως φόρος τιμής στη μνήμη...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση...

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Ξεσηκωμός σε όλη τη...

Απεργία: Στις 28 Φεβρουαρίου ως φόρος τιμής στη μνήμη...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση...

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related