Κολωνός: Πέθανε μετά από 12 μέρες ο 5χρονος από τη φωτιά σε διαμέρισμα

Ημερομηνία:

Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στο Νεοχώρι Κυλλήνης, τόπο καταγωγής της μητέρας του.
Πέθανε μετά από 12 μέρες ο 5χρονος που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά ύστερα από φωτιά στο διαμέρισμα που διέμενε στον Κολωνό.

Αν και αρχικά είχε γραφτεί πως το παιδί εντοπίστηκε νεκρό από τους πυροσβέστες, ήταν χωρίς αισθήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου οι γιατροί έδωσαν για 12 ημέρες μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

To παιδί εμφάνισε πολυοργανική ανεπάρκεια καθώς δεν λειτουργούσαν σημαντικά ζωτικά όργανα, όπως οι νεφροί, οι πνεύμονες και το ήπαρ.

«Άγγελε μου καλό παράδεισο να έχεις»
Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στο Νεοχώρι Κυλλήνης, τόπο καταγωγής της μητέρας του.

Η μητέρα του 5χρονου ανήρτησε χθες, το Σάββατο στο facebook: «Άγγελε μου καλό παράδεισο να έχεις .! Θα τα ξανά πούμε. Κάποια στιγμή θα έρθεις πάλι στην αγκαλιά της μαμάς γιατί μαμά είναι μόνο μια!!!!»

Την ώρα που ξέσπασε η φωτιά στο διαμέρισμα βρίσκονταν ο πατέρας με τα τρία ανήλικα παιδιά του ηλικίας 5, 8 και 12 ετών. Ο μεγάλος γιος κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με τον πατέρα, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο μικρότερος γιος επίσης κοιμόταν, σε διαφορετικό όμως δωμάτιο.

«Ψέματα ότι ήμουν σε κατάσταση μέθης»
Λίγη ώρα πριν την απολογία του για την φωτιά στο διαμέρισμα της οικογένειας του ο πατέρας απάντησε μεταξύ άλλων και σε όσα ακούστηκαν πως ο ίδιος ήταν σε κατάσταση μέθης και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τα ανήλικα τέκνα του που βρίσκονταν σε κίνδυνο.

Θέλοντας να αποσαφηνίσει όπως είπε όλα όσα ακούγονται για τις συνθήκες του περιστατικού, ανέφερε «Το παιδί ήταν στο κρεβατάκι του, το είχε βάλει η σύζυγος μου να κοιμηθεί. Εγώ είχα ξενυχτήσει δουλεύοντας με το ταξί και πήγα για δεύτερο μεροκάματο για ελιές, στον Άγιο Στέφανο και στον Ωρωπό. Ήμουν πολύ κουρασμένος και έκανα και ινσουλίνη για το ζάχαρο και κοιμήθηκα. Είναι ψέματα ότι ήμουν σε κατάσταση μέθης. Μέχρι που είπαν ότι το παιδάκι είναι νεκρό».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κλειστά σχολεία σε 5 νησιά – Πού...

Εντονα καιρικά φαινόμενα έκλεισαν τα σχολεία σε 5 νησιά....

Η πρωταπριλιάτικη καλημέρα του Αρκά

Αρκάς: Η πρωταπριλιάτικη καλημέρα και το... καρφί για τους...

Κλειστά σχολεία σε 5 νησιά – Πού...

Εντονα καιρικά φαινόμενα έκλεισαν τα σχολεία σε 5 νησιά....

Η πρωταπριλιάτικη καλημέρα του Αρκά

Αρκάς: Η πρωταπριλιάτικη καλημέρα και το... καρφί για τους...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εξιχνιάστηκαν έξι κλοπές σε επιχειρήσεις και οικία στα Χανιά

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και...

Ρέθυμνο:Εγκαίνια του νέου Ιατρείου στη Δημοτική Κοινότητα Μπαλίου

– Ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας...