ΚΚΕ:Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΤΕ Ηρακλείου για την παρουσία του Τ. Πάιατ στην τελετή έναρξης του «ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας»

Ημερομηνία:

Η παρουσία του αμερικανού πρέσβη Τ. Πάιατ σήμερα στην τελετή έναρξης του «ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας» στο Ηράκλειο, κατόπιν πρόσκλησης του υφυπουργού αθλητισμού Λ. Αυγενάκη, μόνο προκλητική και καθόλου τυχαία μπορεί να χαρακτηριστεί.
Όσο και αν προσπαθεί ο κ. Παιατ να πλασαριστεί ως «ποδηλάτρης» το πραγματικό του πρόσωπο στην συνείδηση του λαού είναι άλλο.

Πρόκειται για τον πρεσβευτή – εκπρόσωπο των αμερικάνων ιμπεριαλιστών που έχουν αιματοκυλήσει ολόκληρη την υφήλιο για τα συμφέροντα των μονοπωλίων τους, με θητεία και στην Ουκρανία πριν και κατά τη διάρκεια των γεγονότων του Μαϊντάν τον Φεβρουάριο του 2014, όπου μάλιστα φωτογραφιζόταν και με το τάγμα Αζόφ. Αυτών των ιμπεριαλιστών που ο λαός μας έχει καταδικάσει στη συνείδησή του ως φονιάδες των λαών, αυτών που αντιμετωπίζουν τους λαούς, μαζί και το δικό μας, ως κρέας για τα κανόνια τους!

Ο λαός της πόλης πρέπει να δυναμώσει τον αγώνα του να κλείσουν όλες οι βάσεις του θανάτου και η βάση της Σούδας. Καμιά νομιμοποίηση της παρουσίας των διεθνών φονιάδων των λαών στην περιοχή μας!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Μαλεβιζίου: 50% έκπτωση σε 100 δημότες...

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα διευκολύνονται 100 δημότες...

Ηράκλειο: Δίνει ζωή με τον θάνατό του...

Μία ακόμα δωρεά οργάνων με έναν ακόμα συνάνθρωπό μας...

Δήμος Μαλεβιζίου: 50% έκπτωση σε 100 δημότες...

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα διευκολύνονται 100 δημότες...

Ηράκλειο: Δίνει ζωή με τον θάνατό του...

Μία ακόμα δωρεά οργάνων με έναν ακόμα συνάνθρωπό μας...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στη Κρήτη ο νέος τυχερός του ΣΚΡΑΤΣ – Κέρδισε ένα εκατομμύριο ευρώ!

Έξυσε και… έγινε εκατομμυριούχος! Ο λόγος για έναν Χανιώτη...

Δήμος Μαλεβιζίου: 50% έκπτωση σε 100 δημότες μας για να βρεθούν στο πλάι του ΟΦΗ στις 17 Μάϊου

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα διευκολύνονται 100 δημότες...

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Σούζυ Καζαντζίδου

Η Σούζυ Καζαντζίδου έδινε πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο...

Πέθανε ο Νίκος Παλαιοκώστας

Ο Νίκος Παλαιοκώστας, μεγαλύτερος αδερφός του Βασίλη Παλαιοκώστα, άφησε...