ΚΚΕ:Πολιτική δραστηριότητα Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Οι Κομματικές Οργανώσεις της Τ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ, μετά τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές διοργανώνουν συσκέψεις για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τα καθήκοντα των κομμουνιστών.

Συγκεκριμένα οι συσκέψεις έχουν ως εξής:

Η Κομματική Οργάνωση Μινώα Πεδιάδας του ΚΚΕ, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στις 18:00, στην αίθουσα της Λαϊκής Συσπείρωσης Μινώα Πεδιάδας, στο Αρκαλοχώρι (έναντι αγάλματος Σουκαντζίδη). Θα μιλήσει η Σούλα Φανιουδάκη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Νοτίων Συνοικιών του ΚΚΕ, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο ΚΑΠΗ Μασταμπά. Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Δυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, στις 19:30, στο Καφέ Ruby στα Δειλινά (Μεσαράς 10). Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Υπαίθρου του ΚΚΕ, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο Ξενιάκο. Θα μιλήσει η Μαρία Κυπραίου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Ανατολικών Συνοικιών του ΚΚΕ, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, στις 19:00, στην αίθουσα των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, στην Αλικαρνασσό. Θα μιλήσει ο Κώστας Κασμερίδης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Χερσονήσου του ΚΚΕ, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, στις 19:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου Γουβών, στη Χερσόνησο. Θα μιλήσει ο Βάγιας Βάγιας, στέλεχος του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Μαλεβιζίου του ΚΚΕ, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, στις 19:30, στα γραφεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Μαλεβιζίου, στο Γάζι. Θα μιλήσει η Κατερίνα Μπακέλα, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου:Έληξε η κατάληψη της Βασιλικής του...

Αποχώρησαν το πρωί του Σαββάτου 26/4 από τη Βασιλική...

Δήμος Ηρακλείου:Συνεχίζονται τη Δευτέρα 28 Απριλίου οι...

Συνεχίζονται τη Δευτέρα 28 Απριλίου οι εργασίες αποκατάστασης στην...

Δήμος Ηρακλείου:Έληξε η κατάληψη της Βασιλικής του...

Αποχώρησαν το πρωί του Σαββάτου 26/4 από τη Βασιλική...

Δήμος Ηρακλείου:Συνεχίζονται τη Δευτέρα 28 Απριλίου οι...

Συνεχίζονται τη Δευτέρα 28 Απριλίου οι εργασίες αποκατάστασης στην...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τουρισμός: «Φρέναρε» τον Φεβρουάριο – Ποιοι έσωσαν την παρτίδα

Καθώς ο ελληνικός τουρισμός ετοιμάζεται να ανεβάσει ταχύτητα, τα...

Χανιά: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 62χρονου από τα Νεροκούρου

Εντοπίστηκε από την Άμεση Δράση στην συνοικία της Σπλάντζιας Τέλος...

Δήμος Ηρακλείου:Έληξε η κατάληψη της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου

Αποχώρησαν το πρωί του Σαββάτου 26/4 από τη Βασιλική...