ΚΚΕ : Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Για την πυρκαγιά στην Κορινθία

Ημερομηνία:

Ο τραγικός απολογισμός της πυρκαγιάς που ξέσπασε τέλη Σεπτέμβρη στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, με δύο νεκρούς, αλλά και ζημιές σε σπίτια, καμμένα δάση και καλλιεργήσιμες εκτάσεις, κάνει για μία ακόμη φορά “φύλλο και φτερό” τη μόνιμη προπαγάνδα της κυβέρνησης περί “ακραίων καιρικών φαινομένων” και φυσικά τα όσα είπε ο πρωθυπουργός πριν λίγες μέρες στη ΔΕΘ περί “βελτίωσης χρόνο με τον χρόνο” και “μίας μόνο πυρκαγιάς που ξέφυγε στην Ανατολική Αττική”.

Χωρίς τις γνωστές κωλυσιεργίες, πρέπει τώρα να στηριχθούν οι πληγέντες και να ξεκινήσει η πλήρης αποκατάσταση των ζημιών, καθώς και να ληφθούν επειγόντως μέτρα πρόληψης για τον ορατό κίνδυνο κατολισθήσεων στις καμένες εκτάσεις με τις πρώτες βροχές.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των δύο εθελοντών, που έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να βοηθήσουν συγχωριανούς τους στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αυτό το ρήγμα δεν θα μπαζωθεί

Το ρήγμα στην κοινωνία και στον τρόπο που αντιμετωπίζει...

Το Σάββατο η πιο κρύα ημέρα της...

Τα θερμόμετρα το Σάββατο αναμένεται να δείξουν τις χαμηλότερες...

Αυτό το ρήγμα δεν θα μπαζωθεί

Το ρήγμα στην κοινωνία και στον τρόπο που αντιμετωπίζει...

Το Σάββατο η πιο κρύα ημέρα της...

Τα θερμόμετρα το Σάββατο αναμένεται να δείξουν τις χαμηλότερες...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάπας Φραγκίσκος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ποντίφικας

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπέστη αναπνευστική κρίση και η κατάσταση...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση εν όψει συλλαλητηρίων για τα Τέμπη

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...