Κάθετα αντίθετοι, σε πιθανή αναστολή λειτουργίας καταστημάτων ΕΛ.ΤΑ στο Δήμο Πλατανιά

Ημερομηνία:

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο, τον Δ/ντα Σύμβουλο & τον Εμπορικό Δ/ντη ΕΛΤΑ, την οποία κοινοποίησε στο Γραφείο του Πρωθυπουργού ,στους Βουλευτές του Νομού και στον Γενικό Περ/κο Δ /ντη ΕΛΤΑ Κρήτης, αναφέρεται στην ενδεχόμενη αναστολή λειτουργίας καταστημάτων ΕΛ.ΤΑ. στο Δήμο Πλατανιά.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος μεταξύ των άλλων έκανε λόγο για τα παρακάτω “ ……. από δημοσιεύματα στον τύπο, έχομε πληροφορηθεί ότι επίκειται η απόλυση εργαζομένων στα ΕΛ.ΤΑ, οι οποίες μεθοδευμένα θα οδηγήσουν σε αναστολή λειτουργίας καταστημάτων της ενδοχώρας.
Στο Δήμο Πλατανιά, στο μεγαλύτερο και πιο τουριστικό Δήμο της Δυτικής Κρήτης, λειτουργούν τέσσερα (4) καταστήματα σας, ένα ανά πρώην Καποδιστριακό Δήμο. Τα γραφεία των ΕΛΤΑ παρέχουν , πέρα από ταχυδρομικές υπηρεσίες και τραπεζικές, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό για τους δημότες μας, με δεδομένο ότι σε πρώην Καποδιστριακό Δήμο δεν υφίσταται ούτε τραπεζικά καταστήματα, όπως στη ΔΕ Βουκολιών.

Τελειώνοντας ο κ. Μαλανδράκης ζητάει την παρέμβαση των ανωτέρω, για τη διατήρηση των καταστημάτων ΕΛ.ΤΑ στο Δήμο Πλατανιά και την συνέχιση της λειτουργίας τους, όπως έως σήμερα.”

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Xανιά: Αναστάτωση στον Άϊ Γιάννη για ηλικιωμένη...

Αστυνομικοί την εντόπισαν σώα και ειδοποίησαν τους συγγενείς της. Αναστάτωση...

Χανιά: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 62χρονου...

Εντοπίστηκε από την Άμεση Δράση στην συνοικία της Σπλάντζιας Τέλος...

Xανιά: Αναστάτωση στον Άϊ Γιάννη για ηλικιωμένη...

Αστυνομικοί την εντόπισαν σώα και ειδοποίησαν τους συγγενείς της. Αναστάτωση...

Χανιά: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 62χρονου...

Εντοπίστηκε από την Άμεση Δράση στην συνοικία της Σπλάντζιας Τέλος...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πέντε ιστορικές στιγμές από την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου

Από την συμβολική συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι έως τη...

«Δεμένα» στα λιμάνια τα πλοία την Πρωτομαγιά

Συμμετοχή της ΠΝΟ στην 24ωρη απεργία. Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία...