Καστανιές Εβρου: Καταστηματάρχες μοίρασαν νερά και κρουασάν στα Σώματα Ασφαλείας

Ημερομηνία:

Μεγάλες ποσότητες τροφίμων και νερών συνέλεξαν και μοίρασαν στα Σώματα Ασφαλείας στον Έβρο τα μέλη του Σωματείου καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Έβρου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου, Νίκο Γεωργιάδη ο οποίος κατέφθασε πριν από λίγο στο συνοριακό σταθμό στις Καστανιές, πρόσφεραν στα αστυνομικά τμήματα Φερών, Τυχερού και Σουφλίου νερά, ξηρά τροφή και ενεργειακά ποτά.

Νωρίτερα, ο ίδιος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Έχουμε ήδη συλλέξει νερά, κρουασάν και χυμούς και με τρία βανάκια θα ξεκινήσουμε το μεσημέρι να τα μοιράζουμε, με πρώτο σταθμό τους Κήπους και μετά τις Καστανιές»

Όπως είπε ο κύριος Γεωργιάδης «θα ξανάρθουμε μέσα στην εβδομάδα, καθώς ενημερωθήκαμε από τον Στρατό και την Αστυνομία ότι έχουν ελλείψεις σε γάντια, μάσκες και αντισηπτικά».

Αποστολή προμηθειών στις Ένοπλες Δυνάμεις στον Έβρο – όπως νερά, ξηρά τροφή και αντισηπτικά – ετοιμάζουν επίσης και άλλοι δήμοι της βόρειας Ελλάδας, όπως ο Δήμος Καβάλας και ο Δήμος Παγγαίου.

Από χθες μέχρι σήμερα το πρωί, κατά μήκος των συνόρων του Έβρου έγιναν, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, σποραδικές απόπειρες εισόδου στον ελληνικό έδαφος είτε μέσω φθορών στο φράκτη είτε μέσω διέλευσης του ποταμού.

Πραγματοποιήθηκε χρήση χημικών και καπνογόνων από την άλλη πλευρά, κάτι που συνεχίζεται έως αυτή τη στιγμή στην περιοχή τον Καστανέων και γύρω από αυτή, στην προσπάθεια να διασπαστούν οι ελληνικές δυνάμεις.

Από ελληνικής πλευράς έγιναν 9.877 αποτροπές εισόδου και συνελήφθησαν 68 άτομα για τα οποία σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, kavalanews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΣτΕ: Αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου η...

Προηγήθηκε σχετικό αίτημα όλων των προσφευγόντων φορέων στο ΣτΕ...

Eurovision 2025: Κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού...

Το βιντεοκλίπ του μουσικου κομματιού «Αστερομάτα», το οποίο θυμίζει...

ΣτΕ: Αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου η...

Προηγήθηκε σχετικό αίτημα όλων των προσφευγόντων φορέων στο ΣτΕ...

Eurovision 2025: Κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού...

Το βιντεοκλίπ του μουσικου κομματιού «Αστερομάτα», το οποίο θυμίζει...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΣτΕ: Αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου η συζήτηση για το τεκμαρτό στους ελεύθερους επαγγελματίες

Προηγήθηκε σχετικό αίτημα όλων των προσφευγόντων φορέων στο ΣτΕ...

Eurovision 2025: Κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Αστερομάτα» – Κεντρική φιγούρα η μητέρα που πενθεί

Το βιντεοκλίπ του μουσικου κομματιού «Αστερομάτα», το οποίο θυμίζει...

Χανιά: “Αν ο Γιόχαν είχε αντέξει ένα ακόμα τέταρτο θα είχε σωθεί”

Τι λέει ο επικεφαλής της ομάδας που εντόπισε νεκρό...

“Πονοκέφαλος” τα αντιπλημμυρικά έργα στο νέο αεροδρόμιο Καστελλίου – Οι ενστάσεις Κεγκέρογλου

Τρία εξαιρετικά σοβαρά θέματα θέτει επί τάπητος ο Δήμαρχος...