Καρδίτσα: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του 12χρονου που απαγχονίστηκε

Ημερομηνία:

Ο 12χρονος μαθητής πρώτης Γυμνασίου στην Καρδίτσα, το μεσημέρι της Τετάρτης, είπε στην αδελφή του και τους γονείς ότι θα διαβάσει στο δωμάτιό του. Η δίδυμη αδελφή του μετά από λίγο έβαλε τις φωνές, με τους γονείς να τρέχουν, αλλά ήταν ήδη αργά.
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας έζησαν οι γονείς του 12χρονου αγοριού στην Καρδίτσα, που έβαλε τέλος στη ζωή του, όταν αντίκρισαν το παιδί τους.

Η μητέρα του 12χρονου παιδιού μίλησε αποκλειστικά στο Live News, αναζητώντας απαντήσεις για τον ξαφνικό χαμό του μικρού της αγοριού: «Το παιδί το χάσαμε. Το πώς και το γιατί, τι ήτανε δεν ξέρουμε. Μπορεί να ήταν ένα ηλίθιο παιχνίδι, αλλά δεν ξέρουμε, δεν ξέρουμε. Από ένα ατύχημα».

Στο μικροσκόπιο των Αρχών «παιχνίδι» αυτοκτονίας
Το 12χρονο αγοράκι είχε μία δίδυμη αδελφή, η οποία μετά το τραγικό συμβάν είπε στους γονείς πως ίσως έπαιζε κάποιο παιχνίδι που έμελλε να αποβεί μοιραίο για τη ζωή του.

«Ήταν ένα πολύ ζωηρό παιδί, ξέρετε τα παιδιά, με παρκούρ. Ένα ζωηρό, υπερκινητικό παιδί. Ξέρετε αυτή την ηλικία πώς είναι τα παιδιά, όχι κάτι όμως εμμονικό ή ιδιαίτερο», είπε η θεία του 12χρονου.

Και προσέθεσε: «Αλλά μαθαίνουμε από την αδελφή του τώρα ότι είχε επαφές με τέτοια παιχνίδια, αλλά ό,τι και να σας πω δεν είναι σίγουρο. Εγώ μίλησα την Κυριακή, ήταν ένα υπέροχο, χαρούμενο παιδί. Λέγαμε πως θα πάμε εκδρομές, πότε θα τους δω».

Ο 12χρονος μαθητής πρώτης Γυμνασίου, το μεσημέρι της Τετάρτης, είπε στην αδελφή του και τους γονείς ότι θα διαβάσει στο δωμάτιό του. Η δίδυμη αδελφή του μετά από λίγο έβαλε τις φωνές, με τους γονείς να τρέχουν, αλλά ήταν ήδη αργά.

«Δεν είχε δώσει σημάδια»
«Ήταν ένα καλό, όμορφο και έξυπνο παιδί και έκανε μία βλακεία. Δεν είπε τίποτα. Τα σημάδια τώρα και εμείς τα ψάχνουμε. Τι να πούμε για το παιδί μας, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα», αναφέρει συγκλονισμένη η μητέρα του.

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ο 12χρονος να συμμετείχε σε διαδικτυακό παιχνίδι αυτοκτονίας, καθώς από το οικογενειακό και σχολικό του περιβάλλον δεν είχαν καμία άλλη ένδειξη.

«Ένα καλοβαλμένο παιδί, περιποιημένο, που ήταν μαζί με την αδελφή του τη δίδυμη στο σχολείο. Είναι παιδάκια της πρώτης και δεν ήταν να πεις από τα παιδιά που είχαν δώσει δικαίωμα να έρθει στο γραφείο, να πέσει κάτι στην αντίληψή μας. Σοκαριστήκαμε και μόνο που το ακούσαμε», λένε από το σχολείου του 12χρονου.

«Είμαστε συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι. Δεύτερος χρόνος είναι που ζουν στην Καρδίτσα, σε καινούργιο περιβάλλον να προσαρμοστούν, δεν είχε θέμα. Ίσα-ίσα, το παιδί και στο σχολείο ήταν καλά. Δεν είχε δείγματα. Ας είναι η αρχή να προστατευτούν τα παιδιά μας», είπε η θεία του.

Η οικογένεια έχει παραδώσει στην αστυνομία το κινητό και τον υπολογιστή που χρησιμοποιούσε το 12χρονο παιδί, για να διερευνηθεί αν πρόκειται για ακόμα ένα παιχνίδι αυτοκτονίας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση...

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...

Συναυλία «Οι Μουσικές των Μονοπατιών της Κρήτης»...

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας διοργανώνουν,...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση...

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...

Συναυλία «Οι Μουσικές των Μονοπατιών της Κρήτης»...

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας διοργανώνουν,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάπας Φραγκίσκος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ποντίφικας

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπέστη αναπνευστική κρίση και η κατάσταση...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση εν όψει συλλαλητηρίων για τα Τέμπη

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...