Και η ΕΛ.ΑΣ προειδοποιεί οχι συνωστιμός στα γραφεία της λόγω κορωνοϊού

Ημερομηνία:

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι πολίτες που επιθυμούν να προβούν στην έκδοση δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου, θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνούν με την αρμόδια Υπηρεσία, προκειμένου να καθοριστεί συγκεκριμένη ώρα προσέλευσης για την εξυπηρέτησή τους.

Η διαδικασία αυτή θα εφαρμοστεί για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό, με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού μεγάλου αριθμού ατόμων σε κλειστούς χώρους, για την προστασία πολιτών και αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι, στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr) είναι δυνατή η αναζήτηση των στοιχείων επικοινωνίας των αρμόδιων Υπηρεσιών Ασφάλειας για την έκδοση ταυτοτήτων ενώ στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Διαβατηρίων (www.passport.gov.gr) των αντίστοιχων Γραφείων Διαβατηρίων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νίκος Παλαιοκώστας: Τέσσερις δεκαετίες ληστειών και αποδράσεων...

Ο άνθρωπος που είχε γίνει ο πονοκέφαλος των διωκτικών...

«Δεμένα» στα λιμάνια τα πλοία την Πρωτομαγιά

Συμμετοχή της ΠΝΟ στην 24ωρη απεργία. Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία...

Νίκος Παλαιοκώστας: Τέσσερις δεκαετίες ληστειών και αποδράσεων...

Ο άνθρωπος που είχε γίνει ο πονοκέφαλος των διωκτικών...

«Δεμένα» στα λιμάνια τα πλοία την Πρωτομαγιά

Συμμετοχή της ΠΝΟ στην 24ωρη απεργία. Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το 1,5 μοναδικό χιλιόμετρο της κρητικής γης

Πού εμφανίζονται όλα τα πετρώματα του νησιού; Μια περιοχή...

Πέντε ιστορικές στιγμές από την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου

Από την συμβολική συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι έως τη...