Ηράκλειο: Υπογραφή σύμβασης με τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας και την Πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ

Ημερομηνία:

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ»
Από τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας και την Πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ Σύμβαση έργου για την «Επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων» υπέγραψε ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας με την Πολυμετοχική Δημοτική Α.Ε. Πολιτισμού Τουρισμού Ανάπτυξης Ηρακλείου (ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ).

Η σύμβαση υπεγράφη στο Αρκαλοχώρι μεταξύ του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη και της πρόεδρου του Δ.Σ. της ΔΕΠΑΝΑΛ Στέλας Καλογεράκη – Αρχοντάκη, παρουσία του Αντιδημάρχου Κώστα Αραβιάκη. Αντικείμενο του έργου είναι η εκτέλεση συντήρησης και επισκευής δημοτικών ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ τα σημεία παρέμβασης αφορούν σε γήπεδα μπάσκετ του Δήμου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γ.Γ.Α.

«Mε συντονισμένες ενέργειες, ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της κοινωνίας και του αθλητικού κόσμου για σύγχρονες, ασφαλείς και λειτουργικές αθλητικές εγκαταστάσεις. Η αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα του ερασιτεχνικού και μαζικού αθλητισμού, αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή», δήλωσε ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης, . «Η ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ είναι πιστοποιημένη στη μελέτη και κατασκευή δημόσιων και ιδιωτικών τεχνικών έργων και στο πλαίσιο αυτό αναλάβαμε σήμερα και την ουσιαστική αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλλουμε προκειμένου οι πολίτες να έχουν πρόσβαση και να απολαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες», δήλωσε η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Στέλα Αρχοντάκη. Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης του έργου ανέρχεται στο ποσό των 62.000€ ενώ η συνολική προθεσμία περαίωσης του συνόλου των εργασιών είναι 6 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», Άξονας Προτεραιότητας «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Σωματείο Εργαζομένων Επισιτισμού-Τουρισμού – Συμμετέχει στην...

Απεργιακός ξεσηκωμός την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, για τη μαύρη...

Έτος-ρεκόρ για το Ανάκτορο της Κνωσού –...

Χρονιά ρεκόρ ήταν το 2024 για το Ανάκτορο της...

Ηράκλειο: Σωματείο Εργαζομένων Επισιτισμού-Τουρισμού – Συμμετέχει στην...

Απεργιακός ξεσηκωμός την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, για τη μαύρη...

Έτος-ρεκόρ για το Ανάκτορο της Κνωσού –...

Χρονιά ρεκόρ ήταν το 2024 για το Ανάκτορο της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάπας Φραγκίσκος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ποντίφικας

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπέστη αναπνευστική κρίση και η κατάσταση...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση εν όψει συλλαλητηρίων για τα Τέμπη

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...