Ηράκλειο: Υποχώρησαν τα βράχια στο Σαραντάρι!

Ημερομηνία:

Μεγάλη κατολίσθηση σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Σαραντάρι, τα γνωστά “Λιμανάκια” της Χερσονήσου, όταν μεγάλα βράχια κατακρημνίστηκαν στη θάλασσα. Ευτύχημα θεωρείται το γεγονός ότι τη δεδομένη στιγμή δεν βρισκόταν κάποιος λουόμενος στη θάλασσα, αφού ογκώδη κομμάτια που αποκολλήθηκαν έπεσαν στο νερό.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, αφού επί τόπου έσπευσαν ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, ο υπαρχηγός της ΕΛΑΣ Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Λιμενάρχης Ηρακλείου Ευθύμης Δουβής, καθώς και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αρχές απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να μη σταθμεύουν οχήματα στο σημείο καθώς το πρανές είναι σαθρό και ελλοχεύει σημαντικός κίνδυνος ατυχήματος.

Στο γεγονός αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο οφθαλμίατρος Γιάννης Ασλανίδης επισημαίνοντας τα εξής:

“Οφείλω να μοιραστώ μαζί σας μια δυσάρεστη εμπειρία που πιθανώς ενδιαφέρει άμεσα κ μερικους από εσάς που έρχεστε στην περιοχή για μπάνιο!
Αφορά την περιοχή ΣΑΡΑΝΤΑΡΙ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ «στα λιμανάκια » οπως πιθανώς να είναι σε εσάς γνωστά.
Κατακρήμνιση του τείχους με τεράστια κατολίσθηση ογκωδών πετρών μέσα στο χώρο λουομένων σήμερα το πρωί!
Οφείλω ν ομόλογησω κ να δώσω τα εύσημα για την άμεση κινητοποίηση κ άφιξη επιτόπου του Δημάρχου κ αντιδημάρχου κκΣτεγκου κ Μπατση , του λιμενάρχη κ Εύθυμη Δουβη αλλά ιδιαίτερα τα γρήγορα αντανακλαστικά του υπαρχηγού της ΕΛΑΣ αντιστράτηγου κ Ανδρέα Δασκαλακη κ της τοπικής αστυνομίας !
Όσο θα περιμένουμε λύσεις από τις αρμόδιες αρχές, τόσο θα περιμένουμε από τους απλούς συμπολίτες μας να ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ στο σαθρό πρανές διότι -τόσο η Αγ Μαρίνα που γιόρταζε σήμερα αλλά κ Θεα τύχη -κάποια στιγμή θα κουραστούν να μας προστατεύουν, από την δική μας ανευθυνότητα και αναλγησία, με το σενάριο να θρηνήσουμε θύματα – δικούς μας ανθρώπους σχεδόν βέβαιο …”

Δείτε την ανάρτηση και το βίντεο από το Σαραντάρι:

Πηγή: cretalive.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Διπλός σεισμός στην Κρήτη με επίκεντρο το...

Δύο σεισμοί σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο νησί Σεισμός...

Δήμος Ηρακλείου:Έληξε η κατάληψη της Βασιλικής του...

Αποχώρησαν το πρωί του Σαββάτου 26/4 από τη Βασιλική...

Διπλός σεισμός στην Κρήτη με επίκεντρο το...

Δύο σεισμοί σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο νησί Σεισμός...

Δήμος Ηρακλείου:Έληξε η κατάληψη της Βασιλικής του...

Αποχώρησαν το πρωί του Σαββάτου 26/4 από τη Βασιλική...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Δεμένα» στα λιμάνια τα πλοία την Πρωτομαγιά

Συμμετοχή της ΠΝΟ στην 24ωρη απεργία. Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία...

Xανιά: Αναστάτωση στον Άϊ Γιάννη για ηλικιωμένη γυναίκα που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Αστυνομικοί την εντόπισαν σώα και ειδοποίησαν τους συγγενείς της. Αναστάτωση...

ΚΑΠ: Προ των πυλών η αναθεώρηση – Το νέο πακέτο μέτρων

Πότε αναμένονται οι αποφάσεις της Κομισιόν για τη νέα...

Διπλός σεισμός στην Κρήτη με επίκεντρο το Αρκαλοχώρι

Δύο σεισμοί σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο νησί Σεισμός...