Ηράκλειο: Ξεκινούν εργασίες στο στάδιο Ελευθερίας

Ημερομηνία:

Σήμερα, Πέμπτη, ξεκινούν οι εργασίες στο Στάδιο Ελευθερίας και η διοικούσα επιτροπή ΕΑΚΗ έστειλε επιστολή στα σωματεία Στίβου της πόλης.

Αναλυτικά η επιστολή:

Εδώ και πολλά χρόνια όλη η αθλητική οικογένεια του Ηρακλείου περιμένουμε τη στιγμή που το Στάδιο Ελευθερίας, ένα από τα ομορφότερα και ιστορικότερα στάδια της χώρας, θα αλλάξει μορφή και θα μετατραπεί σε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο φιλοξενώντας όλα τα αθλήματα του κλασικού αθλητισμού.

Σε αυτό το πλαίσιο, σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 28/5/2020, η ανάδοχος εταιρεία θα ξεκινήσει τις εργασίες αντικατάστασης του ταρτάν. Σε αυτή την κομβική και σημαντική στιγμή για το Στάδιο, όλοι μαζί, Διοίκηση και εργαζόμενοι, σωματεία, αθλητές και γονείς πρέπει να είμαστε στην ίδια πλευρά, συμβάλλοντας ο καθένας μας, όπως του αναλογεί, με τις δικές του ευθύνες. Ως Διοικούσα Επιτροπή, με τη συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου και του Αντιδημάρχου κ.Βαρδαβά, μεριμνήσαμε ώστε τα σωματεία και οι αθλητές να φιλοξενηθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο για το διάστημα που θα εκτελούνται εργασίες στο Στάδιο Ελευθερίας. Για τους αθλητές των ρίψεων, γίνεται συνεννόηση με τους υπέυθυνους εκτέλεσης του έργου ώστε να δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιούνται προπονήσεις ρίψεων μετά το πέρας των εργασιών από τα συνεργεία, εφόσον κριθεί εφικτό από τον αρμόδιο μηχανικό και σε ώρες που θα οριστούν από τη ΔΕ του ΕΑΚΗ.

Καλούμε λοιπόν, όλη την αθλητική οικογένεια να συμβάλλει τα μέγιστα έτσι ώστε σύντομα να επιστρέψουμε στο Στάδιο Ελευθερίας έχοντας πλέον τη δυνατότητα να υποδεχτούμε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Ελπίζοντας ότι θα κατανοήσετε αυτή τη δύσκολη για όλους μας συγκυρία, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου

«Σχεδόν όλα τα πέτρινα σπίτια έχουν χαλάσει» Οι Βούτες Ηρακλείου...

Ηράκλειο : Δήλωση Λ. Αυγενάκη απο τη...

Δήλωση π. Υπουργού – Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη από...

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου

«Σχεδόν όλα τα πέτρινα σπίτια έχουν χαλάσει» Οι Βούτες Ηρακλείου...

Ηράκλειο : Δήλωση Λ. Αυγενάκη απο τη...

Δήλωση π. Υπουργού – Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη από...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Με επιτυχία η πρώτη Εθελοντική Αιμοδοσία του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΕ» ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...

Διάκριση μαθήτριας Δημοτικού Ωδείου Ρεθύμνης σε διεθνή διαγωνισμό πιάνου στη Γαλλία

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι η μαθήτρια του Δημοτικού...

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου

«Σχεδόν όλα τα πέτρινα σπίτια έχουν χαλάσει» Οι Βούτες Ηρακλείου...

SKY express: Συνεχίζει να κερδίζει έδαφος εντός και εκτός συνόρων

(Αποτελέσματα 1ου τριμήνου 2025) Η SKY express συνεχίζει να...