Ηράκλειο : Ξεκινά τη Δευτέρα η Β΄ φάση των εργασιών φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης της Λ. 62 Μαρτύρων

Ημερομηνία:

Το Τμήμα Οδοποιίας του Δήμου Ηρακλείου ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 27 Απριλίου ξεκινά η Β΄ φάση των εργασιών φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων (ρεύμα ανόδου προς Ηράκλειο). Οι εργασίες είναι στο πλαίσιο του έργου «Διαμορφώσεις – κατασκευές – συντηρήσεις υποδομών σε κοινοχρήστους και αθλητικούς χώρους – 3ο υποέργο : Συντήρηση Λεωφόρου 62 Μαρτύρων».

Οι εργασίες αυτές που αφορούν στην Β΄ φάση του έργου αναμένεται να διαρκέσουν περίπου δέκα (10) εργάσιμες ημέρες. Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που θα καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις
Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Β΄ φάσης ένα τμήμα της Λ. 62 Μαρτύρων θα παραμείνει κλειστό, από τη συμβολή με την οδό Λεβήνου, στη διασταύρωση για Δειλινά έως τη συμβολή της με την οδό Θερίσου (Χανιόπορτα). Το τμήμα αυτό της ανόδου της Λ. 62 Μαρτύρων μέχρι τη Χανιόπορτα θα παραμείνει κλειστό (σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. Πρωτ. 2501/1/437-γ/15-04-2020 Απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου) και θα ληφθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
1. Η οδός Λεβήνου θα παραμείνει ανοιχτή προς την Λεωφ. 62 Μαρτύρων.
2. Η οδός Διον. Φραγκιαδάκη θα παραμείνει ανοιχτή προς την Λεωφ. 62 Μαρτύρων και προς την οδό Ελευθέρνης.
3. Η οδός Πριανσού από τη συμβολή της με την οδό Ανωγείων θα παραμείνει κλειστή μέχρι τη Λεωφ. 62 Μαρτύρων.
4. Η οδός Ραύκου από τη συμβολή της με την οδό Ανωγείων θα παραμείνει κλειστή μέχρι τη Λεωφ. 62 Μαρτύρων.
5. Ο κυκλικός κόμβος Χανιόπορτας θα παραμείνει ανοιχτός.
6. Από την οδό Ισαύρων απαγορεύεται να κατευθυνθούν τα διερχόμενα οχήματα προς την άνοδο της Λεωφ. 62 Μαρτύρων με κατεύθυνση προς Ηράκλειο.

7. Από την οδό Ελευθέρνης (πιάτσα ΤΑΧΙ Καμίνια) απαγορεύεται τα διερχόμενα οχήματα να ακολουθήσουν πορεία προς την άνοδο της Λεωφ. 62 Μαρτύρων με κατεύθυνση προς Ηράκλειο.
8. Στην άνοδο της Λεωφ. Μίνωος και συγκεκριμένα στο σηματοδότη με τη συμβολή της Λεωφ. 62 Μαρτύρων, απαγορεύεται η κατεύθυνση προς τα αριστερά στη Λεωφ. 62 Μαρτύρων με κατεύθυνση προς Ηράκλειο.
9. Στην οδό Ευαγγελιστρίας, στη συμβολή με τη Λεωφ. 62 Μαρτύρων, απαγορεύεται η κατεύθυνση προς τα αριστερά στη Λεωφ. 62 Μαρτύρων με κατεύθυνση προς Ηράκλειο.

Τα κινούμενα οχήματα επί της Λ. 62 Μαρτύρων με κατεύθυνση από Γιόφυρο προς Ηράκλειο, φτάνοντας στη συμβολή της με την οδό Γιάννη Σωπασή, θα εκτρέπονται υποχρεωτικά ακολουθώντας την οδική διαδρομή μέσω των οδών Γιάννη Σωπασή – Ανωγείων – Λεωφ. Μίνωος – Κονδυλάκη με κατεύθυνση προς το κέντρο του Ηρακλείου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βενιζέλειο: με ΚΤΕΛ οι παθολόγοι στο Ρέθυμνο,...

H... κατρακύλα είναι ασταμάτητη για ένα νοσοκομείο με τόση...

Στο μικροσκόπιο οι ρηγματώσεις των Βουτών –...

Έγινε σύσταση σε κάποιους κατοίκους να αποφύγουν να μείνουν...

Βενιζέλειο: με ΚΤΕΛ οι παθολόγοι στο Ρέθυμνο,...

H... κατρακύλα είναι ασταμάτητη για ένα νοσοκομείο με τόση...

Στο μικροσκόπιο οι ρηγματώσεις των Βουτών –...

Έγινε σύσταση σε κάποιους κατοίκους να αποφύγουν να μείνουν...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η τέχνη να χειρίζεστε τοξικούς συγγενείς χωρίς να ανεβαίνει η πίεσή σας

Δύο καθηγήτριες κλινικής ψυχολογίας αποκαλύπτουν ύπουλες τοξικές συμπεριφορές των...

Πορτογαλία-Ισπανία: Τι είναι το σπάνιο φαινόμενο που προκάλεσε το μπλακ άουτ – Ο Θ. Κολυδάς εξηγεί

Τι ανέφερε ο γνωστός μετεωρολόγος. Το σπάνιο ατμοσφαιρικό φαινόμενο που...

Βενιζέλειο: με ΚΤΕΛ οι παθολόγοι στο Ρέθυμνο, ομαδική παραίτηση πνευμονολόγων

H... κατρακύλα είναι ασταμάτητη για ένα νοσοκομείο με τόση...

Την χτύπησε, την έγδυσε, την λήστεψε και την παράτησε στο δρόμο

Εφιαλτικές καταστάσεις βίωσε μια 33χρονη γυναίκα από τον Πύργο,...