Ηράκλειο:Τη μνήμη των καταδρομέων Νικόλαου Καβροχωριανού και Ηλία Τούλη τίμησε ο Δήμος Μαλεβιζίου

Ημερομηνία:

Τη μνήμη των καταδρομέων Νικολάου Καβροχωριανού και Ηλία Τούλη τίμησε ο Δήμος Μαλεβιζίου σε Μονή και Μάραθος αντίστοιχα, στο πλαίσιο σεμνών τελετών που πραγματοποιήθηκαν σήμερα.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου Σπύρος Καλλέργης, αναφερόμενος στη θυσία των Ηλία Τούλη και Νικόλαου Καβροχωριανού επεσήμανε πως η μνήμη τους «θα μένει ζωντανή και ανεξίτηλη ως πυξίδα αξιών για τις επόμενες γενιές».

Στις τελετές σε Μάραθο και Μονή το παρών έδωσαν, επίσης, εκπρόσωποι των οικογενειών των δύο καταδρομέων, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Μονής Γιάννης Πατραμάνης και Μαράθου Φάνης Κοκκινάκης, οι Βουλευτές Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης και Γιώργος Λογιάδης, οι Αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου Χαράλαμπος Κουτσογιάννης και Γρηγόρης Περυσινάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Παύλος Μπαριτάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανωγείων Μιχάλης Δραμουντάνης, η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου Εύα Πιτσικάκη – Κουτσογιαννάκη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λάμπρος Βαμβακάς και Γιώργος Ματαλλιωτάκης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μαλεβιζίου Ανδρέας Παντερής, εκπρόσωποι Σωμάτων Ασφαλείας, φορέων, πολιτιστικών και λοιπών συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Δίνει ζωή με τον θάνατό του...

Μία ακόμα δωρεά οργάνων με έναν ακόμα συνάνθρωπό μας...

Δήμος Χερσονήσου:Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι παρεμβάσεις...

Συνεχίζονται οι σημειακές παρεμβάσεις και οι έλεγχοι για την...

Ηράκλειο: Δίνει ζωή με τον θάνατό του...

Μία ακόμα δωρεά οργάνων με έναν ακόμα συνάνθρωπό μας...

Δήμος Χερσονήσου:Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι παρεμβάσεις...

Συνεχίζονται οι σημειακές παρεμβάσεις και οι έλεγχοι για την...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πώς να μη σας ανεβαίνει το σάκχαρο μετά το φαγητό

Η κατανάλωση τροφών που αυξάνουν απότομα τα επίπεδα σακχάρου...

Σπίλοι: Πότε η «αθώα» ελιά στο δέρμα γίνεται θανατηφόρα απειλή

Ενώ οι περισσότεροι σπίλοι είναι καλοήθεις, είναι σημαντικό να...