Ηράκλειο:Τη μείωση των μισθωμάτων των σχολικών κυλικείων κατά 40% αποφάσισε ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας

Ημερομηνία:

Στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης του Δήμου Μινώα Πεδιάδας προς τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των σχολικών κυλικείων και οι οποίοι έχουν πληγεί από τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί από την Πολιτεία λόγω της πανδημίας του Covid-19, αποφασίστηκε ομόφωνα, κατά την τελευταία τακτική συνεδρίαση του οικείου δημοτικού συμβουλίου και μετά από εισήγηση της δημοτικής αρχής, η μείωση των καταβλητέων μισθωμάτων των σχολικών κυλικείων για το σχολικό έτος 2020-2021 σε ποσοστό 40%.

Παράλληλα, το Δ.Σ. ενέκρινε και τη ρύθμιση των οφειλών των μισθωτών των σχολικών κυλικείων, τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2019-2020, με την καταβολή αυτών σε έως 12 μηνιαίες δόσεις.
Σύμφωνα με το Δήμαρχο Μανώλη Φραγκάκη «η δημοτική αρχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, αξιοποιώντας το εν ισχύ θεσμικό πλαίσιο, βρίσκεται δίπλα στους επαγγελματίες του κλάδου των σχολικών κυλικείων υιοθετώντας μέτρα ελάφρυνσης και στήριξης τους προκειμένου να τους βοηθήσει έμπρακτα στον καθημερινό αγώνα που δίνουν για να αντιμετωπίσουν τα οικονομικά προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία στον κλάδο τους.»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Χερσονήσου : Υπογραφή σύμβασης για τον...

Υπογράφτηκε στον Δήμο Χερσονήσου, παρουσία του Δημάρχου κ. Ζαχαρία...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας : Με επιτυχία και...

Με επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου η εκδήλωση «Άνοιξη…...

Δήμος Χερσονήσου : Υπογραφή σύμβασης για τον...

Υπογράφτηκε στον Δήμο Χερσονήσου, παρουσία του Δημάρχου κ. Ζαχαρία...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας : Με επιτυχία και...

Με επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου η εκδήλωση «Άνοιξη…...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related